News

Michelle Obama a experimentat depresia! Ce a povestit aceasta

iulia.statie
August 6, 2020 10:37 AM

Carantina nu a fost ușoară pentru nimeni, nici măcar pentru Michelle Obama.

Pe aceeasi temaCe spunea Michelle Obama despre căsnicia cu Barack: 'Nu vreau un jucător slab în echipa mea'

Ce se întâmplă cu Michelle Obama

Într-un nou episod din podcast-ul său, numit ‚The Michelle Obama Podcast’, fosta Primă Doamnă a admis că a experimentat depresia din cauza pandemiei de coronavirus, a luptei rasiale din întreaga țară, precum și din cauza ipocriziei administrației actuale.

Obama a discutat cu jurnalistul Michele Norris, iar cei doi au vorbit despre importanța unei rutine în timp ce oamenii se află în carantină și încearcă să păstreze distanța socială.

„Eu și Barack trăim în afara normelor unei vieți normale deja de ceva timp, iar ce am învățat la Casa Albă este ca pentru a rămâne sănătos și pentru a te simți ca omul ce ai fost cândva, trebuie să ai un program și o rutină.”, a zis ea.

Mai mult, acesta a povestit: „Am trecut prin câteva urcușuri și coborâșuri emoționale pe care cred că toată lumea le simte, este momentul în care nu te simți tu, iar uneori a trebuit să supraviețuiesc o săptămână cu asta și să nu fiu așa de aspră cu mine.”

„Acestea nu sunt timpuri ce te pot împlini spiritual. Așa știu că mă lupt cu o despresie de un grad scăzut. Nu doar din cauza carantinei, ci și a conflictelor rasiale și din cauză că văd această administrație, urmăresc ipocrizia de zi cu zi.”, a continuat ea.

Fosta Primă Doamnă recunoaște că a putut să treacă peste perioada de carantină dându-și timp pentru a procesa emoțiile și ținându-se de un program, mai ales unul regulat privind mesele.

Cum au petrecut Michelle Obama și Barack Obama această perioadă

„În casa noastră, tot ce facem este să stăm în locurile noastre de muncă, Barack este în biroul lui, lucrând la cartea sa. Eu sunt în camera mea, fetele sunt pe computer, iar uneori stăm afară dacă vremea ne permite, dar am creat această rutină, nu ne facem griji dacă nu ne vedem toată ziua. Dar în jurul orei cinci, toată lumea vine și facem o activitate împreună.”, a spus Michelle.

Norris a întrebat-o pe Michelle cum are grijă de sănătatea ei mintală în aceste timpuri, iar sfatul ei este potrivit pentru toată lumea: „Spiritul meu este împăcat când mă simt sănătoasă, când sunt înconjurată de oameni buni, așa că îi caut. Îmi caut familia, dar și prietenii, chiar și în timpul carantinei, m-am luptat să găsesc o cale de a rămâne conectată cu oamenii din viața mea ce îmi aduc bucurie, prietenele mele, soțul, copii. Este vorba despre lucrurile mărunte.”