News

Michelle Obama a vorbit deschis despre relația ei cu Barack Obama și fiicele sale

iulia.statie
February 11, 2020 16:09 PM

Michelle Obama a vorbit deschis cu Oprah Winfrey despre relație pe care o are cu soțul și fiicele sale într-un interviu din cadrul turneului ‚Your Life In Focus’, de la Barclays Center, New York.

Pe aceeasi temaMichelle şi Barack Obama au sărbătorit 27 de ani de căsnicie! Mesajul fostei Prime Doamne a SUA

Un moment emoționant a fost pentru Michelle plecarea fiicei sale, Sasha, la facultate. Aceasta a discutat și despre căsnicia sa dar și despre schimbările din viața ei ce au avut loc recent.

Cartea ‚Becoming’ s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare, fiind un adevărat succes pentru Obama. Aceasta mereu le sfătuiește pe fiicele sale să își trăiască viața așa cum doresc și să nu asculte de ce spun alții. „Ele au nevoie de timp pentru a se cunoaște și a știi ce vor să devină. Nu aș vrea să se compare cu ceilalți, iar pentru fetele tinere este destul de dificil să faci așa ceva.”, a spus Michelle.

Michelle Obama a vorbit deschis despre relația ei cu Barack Obama și fiicele sale

„Sunt Michelle din South Side din Chicago. Am haine frumoase și bijuterii acum, dar mama îmi făcea hainele înainte. Am fost crescută cu ideea că sunt suficiente lucrurile de care am parte, trebuie să fii recunoscător și fericit pentru ce ai.”, a dezvăluit aceasta, demonstrând încă o dată că este extrem de modestă și nu a uitat de unde a plecat.

Mai mult, aceasta a oferit și informații prețioase despre relația sa cu Barack Obama: „Dacă ești cu persoana potrivită și înțelegi că între voi există prietenie, acest lucru contează. Puteți să aveți și momente dificile, dar dacă vă lăsați relația să fie afectată de acestea, nu o să vă dați seama cum ar trebui să arăte o căsnicie.”

„Suntem fericiți, de ce nu am fi așa? Suntem sănătoși și ne avem unul pe celălalt, avem un scop în viață. Există lucruri de care să ne plângem, însă nu avem de ce să facem acest lucru.”, a explicat Michelle.

Totuși, Michelle își dorește să se implice din ce în ce mai mult în diferite cauze și să deschidă calea și altor femei: „Mi-am petrecut un an vorbind despre mine și simt că este de ajuns. Acum, să vorbim și despre povestea altcuiva. Sunt aici ca să deschid calea și altor femei tinere.”