Fashion

Michelle Obama - fashion icon la 55 de ani! Ce bine arată fosta Prima Doamnă a Americii

andreea voicu
August 3, 2019 10:29 AM

Michelle Obama, în vârstă de 55 de ani, s-a retras din viaţa publică, însă continuă să fie în centrul atenţiei şi urmărită de milioane de femei din întreaga lume.

Pe aceeasi temaMichelle Obama - cel mai mare fan al lui Beyonce! Uite ce outfit a ales fosta Primă Doamnă a Americii

Michelle Obama – fashion icon la 55 de ani! Ce bine arată fosta Prima Doamnă a Americii

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite este cea mai admirată femei din lume, potrivit unui sondaj realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări.

În urmă cu doi ani, Michelle şi Barack Obama au părăsit Casa Albă. De atunci, aceasta s-a implicat în diverse proiecte şi susţine alimentaţia sănătoasă şi mişcarea. În plus, Michelle Obama şi-a lansat şi volumul său biografic, Becoming Michelle Obama.

Soţia lui Barack Obama a fost surprinsă, recent, la New York, la hotelul Greenwich Hotel, unde a participat la un eveniment, alături de mai multe vedete.

Michelle Obama a fost o apariţie de zile mari. Pentru această ocazie, ea a ales o rochie albă, simplă, care s-a asortat perfect cu pielea ciocolatie. Ca accesorii, Michelle a optat pentru o geantă albă, care avea ataşată o eşarfă din mătase, şi platforme maro. Întregul outfit i s-a potrivit la perfecţie fostei Prime Doamne şi abia aşteptăm să o mai vedem şi în alte ţinute.