News

Michelle Obama, totul despre provocările întâlnite în căsnicia cu Barack Obama

iulia.statie
September 8, 2020 11:10 AM

Michelle și Barack Obama vor împlini în curând 28 de ani de căsnicie, însă, deși formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri cunoscute, au existat și momente grele, dar și zvonuri despre divorț de-a lungul timpului.

Pe aceeasi temaAccesoriul la care Michelle Obama nu poate renunța

Michelle Obama, despre provocările întâlnite în căsnicie

Recent, fosta Primă Doamnă l-a avut ca invitat la podcast-ul său pe Conan O’Brien, iar cei doi au vorbit despre viața de cuplu, dar și despre faptul că provocările întâlnite nu trebuie să te facă să renunți la căsnicia pe care o ai. Datorită acestei discuții, oameni au putut afla mai multe despre mariajul frumos pe care Barack și Michelle îl au.

„Au existat momente când am vrut să îl arunc pe Barack pe fereastră. Trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că renunți.”, a spus ea, adăugând că aceste perioade pot dura chiar și ani de zile.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că în primii ani de relație, partenerul ei era ca un ‚tsunami’ ce venea după ea. Deși poți avea și momente grele, ea a explicat că trebuie să ai răbdare atunci când vine vorba despre comportamentul persoanei de lângă tine.

În ciuda faptului că au avut de depășit multe provocări, Michelle notează că mariajul lor este foarte puternic, relatează Libertatea. „Dacă aș fi renunțat la relație, dacă m-aș fi îndepărtat de ea, în vremurile grele, atunci aș fi pierdut toată frumusețea care era acolo.”, a spus ea.

Cum a fost relația dintre Michelle și Barack Obama la început

În 1991, după doi ani de relație, Michelle era cerută în căsătorie de către Barack. Un an mai târziu, aceștia se căsătoreau, însă, abia după au început să se confrunte cu greutăți, căci amândoi aveau de plătit sume imense pentru împrumuturile pentru studii. După nuntă, Barack a plecat către Bali, unde a petrecut singur a doua lună de miere, în timp ce lucra la cartea ‚Deams from My Father’.

„Ce se întâmplă când un individualist iubitor de singurătate se însoară cu o femeie de familie, căreia nu îi place deloc singurătatea?”, întreba Michelle în cartea sa, numită ‚Becoming’.

„Eu am rămas acasă, la Euclid Avenue, locuind la etaj, deasupra apartamentului mamei mele, într-o iarnă grea ce se așternea peste Chicago. Îmi lipsea Barack, dar încercam să mă gândesc la situație rațional, spunându-mi că deși eram proaspăt căsătoriți, această separare era cea mai bună soluție pentru problema pe care trebuia să o depășim.”, a zis ea, potrivit Viva!.