News

Michelle Obama va lansa un nou show pe Netlix

iulia.statie
February 10, 2021 12:42 PM

Michelle Obama se întoarce pe platforma Netflix, iar de data aceasta se va ocupa de un show de gătit. Soția lui Barack Obama a dezvăluit pe Twitter că va prezenta emisiunea numită ‚Waffles + Mochi’, iar fanii abia așteaptă să o vadă din nou în acțiune.

Pe aceeasi temaAccesoriul la care Michelle Obama nu poate renunța

Michelle Obama se întoarce pe micile ecrane

„Sunt entuziasmată să vă anunț că pe 16 martie voi lansa un nou show pe Netflix numit ‚Waffles + Mochi’. Sunt încântată pentru că familiile și copiii de pretutindeni o să ni se alăture în aventurile noastre pe măsură ce descoperim, gătim și mâncăm produse delicioase din întreaga lume.”, a scris aceasta.

Nu este prima oară când Michelle Obama lucrează cu Netflix. În 2020, aceasta a lansat un documentar numit ‚Becoming’ ce prezenta momentele trăite în turneul pe care l-a făcut pentru a promova cartea ce poartă același nume. Noul show pare să fie o continuare a inițiativei ‚Let’s Move’, ce încearcă să educe tinerii cu privire la un stil de viață sănătos.

Barack Obama, despre stilul vestimentar adoptat de soția sa, Michelle Obama

Aceste noi vești vin după ce Michelle Obama a cucerit pe toată lumea la inaugurarea noului președinte al Statelor Unite, Joe Biden, după ce a purtat un look monocrom, accesorizat cu o curea și mânuși negre. Ea ne-a obișnuit cu ținutele fără cusur, dar piesele semnate Sergio Hudson au dominat mult timp social media, așa că soțul ei, Barack Obama, s-a decis să vorbească despre stilistica partenerei sale.

„Nu știu ce este cu voi toți, cu Michelle și curelele ei. Am întrebat-o pe Michelle despre acest lucru seara trecută la cină. I-am spus: ‚Ascultă, iubito, ești superbă. Știi, înțeleg perfect că ești un fashion icon. Părul tău era coafat altfel? Pentru că nu arăta atât de diferit.’”, a spus fostul președinte.

„Oricum, nu am un alt răspuns, decât că știu faptul că arată bine și mult mai bine ca mine. Înțeleg acest lucru.”, a continuat acesta.