News

Michelle Williams a născut! Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil

iulia.statie
June 20, 2020 12:14 PM

În mijlocul pandemiei de coronavirus, actrița Michelle Williams a dat naștere celui de-al doilea copil. Acesta este primul ei copil împreună cu soțul său, Thomas Kail.

Pe aceeasi temaDe ce e Cara Delevingne împotriva festivalului Coachella

Michelle Williams și Thomas Kail au devenit părinți

Publicația Us Weekly a confirmat nașterea, ce vine imediat după nunta lor secretă din martie. La momentul respectiv, se afla despre sarcină pentru prima oară, iar revista Us dezvăluia că aceștia „și-ar dori să se căsătorească până în momentul în care copilul se va naște”.

„Ei sunt foarte fericiți pentru că vor avea un bebeluș.”, spunea o sursă în trecut.

Actrița, în vârstă de 39 de ani, mai are o fiică, pe nume Matilda, de 14 ani, din relația de trei ani cu regretatul Heath Ledger. Până acum, Williams și Kail nu au dezvăluit numele noului bebeluș.

Williams l-a cunoscut pe Kail, un regizor de film și teatru, pe platoul serialului ‚Fosse’. Rolul i-a adus lui Williams un Glob de Aur la ceremonia din 2020, unde aceasta a ținut un discurs ce a atins o coardă sensibilă a tuturor despre drepturile de reproducere ale femeilor.

De asemenea, actrița mai este cunoscută pentru rolurile din ‚Dawson’s Creek’ și ‚My Week With Marilyn’, unde a jucat-o pe Marilyn Monroe și a fost nominalizată la un premiu Oscar de patru ori.

La începutul anului 2019, ea își încheia scurta căsătorie cu muzicianul Phil Elverum, ei căsătorindu-se în anul precedent. „Este o despărțire amiabilă și rămân în continuare prieteni.”, explica o sursă la vremea aceea.

Mai mult, Michelle mai este renumită pentru activitatea desfășurată ca ambasador al brand-ului Louis Vuitton, apărând în mai multe reclame ale casei de modă.

Cât despre partenerul ei, Kail, regizorul a lucrat intens în ultima vreme la adaptarea filmului musical ‚Hamilton’, care va fi lansat pe serviciul de streaming ‚Disney +’ în iulie 2020. La rândul său, acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Angela Christian.