News

Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

iulia.statie
March 24, 2020 15:37 PM

Michelle Williams și Thomas Kail sunt oficial soț și soție.

Pe aceeasi temaGloburile de Aur 2020: lista completă a câștigătorilor

Potrivit Us Weekly, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă. Logodna lor a fost confirmată anul trecut după ce aceștia au lucrat împreună la seria ‚FX’, ce i-a adus lui Williams un Glob de Aur pentru rolul său ca Gwen Verdon.

Zvonurile privind nunta au luat cu asalt internetul după ce publicația Daily Mail a obținut fotografii cu aceștia ce sugerau un mariaj. Mai mult, se pare că ei își doreau să se căsătorească înainte ca actrița să nască.

Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

„Ei sunt foarte fericiți pentru că vor avea un bebeluș.”, spunea o sursă în trecut.

Williams a fost căsătorită în trecut cu muzicianul Phil Elverum, deși cei doi au divorțat după mai puțin de un an de căsnicie. Actrița mai are o fetiță pe nume Matilda Ledger, 14 ani, din fosta relație cu Heath Ledger. Kail, la rândul său, a mai fost căsătorit cu Angela Christian.

Actrița i-a menționat pe cei doi într-un discurs emoționant ținut la premiile Screen Actors Guild, când a primit trofeul pentru ‚Cea mai bună actriță’.

„Tom, împart acest premiu cu tine. Matilda, este un lucru să fii onest ca actor și altul să fii onest ca om. Vă iubesc și vin acasă.”, a zis ea.