Beauty

Mierea - ingredientul naturist care face minuni pentru orice tip de ten! Cele mai eficiente 8 maști de față

Verdict.ro
July 17, 2018 16:22 PM

Loțiunile din comerț, de multe ori sunt mai accesibile , mai rapide și par mult mai eficiente, însă, în esență, nu este deloc așa. Preparara unei măști de față, ni se pare o bătaie de cap și poate fi o adevărată aventură. Substanțele chimicale regăsite în majoritatea cremelor, loțiunilor și măștilor găsite în comerț, în timp afectează și îmbătrânesc tenul.

Pe aceeasi temaTrucuri de frumusețe pentru un ten perfect

Există totuși un secret naturist, un produs care aduce doar beneficii după utilizare : MIEREA DE ALBINE. Care sunt avantajele maștilor cu miere pe orice tip de ten?

Luminează

-Hidratează

-Curață de impurități-

-Tonfiază

-Reface elasticitatea

-Previne apariția ridurilor

Iata un TOP 8 al celor mai eficiente combinații pentru un ten de invidiat!

1.MASCA DE FAȚĂ CU MIERE ȘI SUC DE LAMAIE (pentru ten acneic sau gras) Pentru această mască e nevoie de sucul de la o jumătate de lămâie și o lingura de miere.( Aplicați msca pe față și lăsați-o să acționeze 15-20 de minute) 

2.MASCĂ DE FAȚĂ CU MIERE. ALBUȘ DE OU ȘI ULEI DE ARGAN ( mască antirid) Pentru această mască e nevoie de un albuș de ou, o lingura de miere, o lingură de ulei de argan.

3.MASCĂ DE FAȚĂ CU MIERE, IAURT ȘI BANANĂ ( mască pentru toate tipurile de ten) Pentru această mască amestecați o lingură de miere cu una de iaurt și cu o jumătate de banană făcută piure. (Aplicați pe față și lăsați să acționeze 15 minute, după care clătiți bine)

4.MASCĂ DE FAȚĂ CU MIERE ȘI OU ( pentru toate tipurile de ten). Pentru această mscă e nevoie de 2 inguri de miere și un ou. Dacă este folosită pentru un ten gras, folosiți doar albușul de la ou, dacă este folosită pentru un ten uscat este de ajuns doar gălbenușul. ( Aplicați msca și lasați-o sa acționeze 15 minute).

5.MASCA DE FAȚĂ CU MIERE ȘI SCORȚIȘOARĂ (pentru ten acneic ) Pentru această mască amestecați 3 linguri de miere cu o ingură de scorțișoară. Scorțișoara oprește bacteria care cauzează acneea. ( Aplicați masca și lasați-o să acționeze 10 minute)

6.MASCĂ DE FAȚĂ CU MIERE ȘI AVOCADO ( pentru ten uscat și normal). Pentru această mască amestecați o jumătate de avocado cu 2 linguri de miere. (Aplicați-o pe față și lăsați să acționeze 15-20 de minute)

7.MASCA DE FAȚĂ CU MIERE, LAPTE ȘI ARGILĂ (pentru toate tipurile de ten) Amestecați 1 lingură de argilă , 1 lingură de miere și 2 linguri de lapte până obțineți o pastă. (Aplicați și lăsați să acționeze 15 minute)

8.MASCĂ DE FAȚĂ CU MIERE ȘI IAURT ( pentru tenul gras) Combinați iaurtul și mierea în părți egale. (Lăsați să acționeze 15 minute)