News

Mihaela Rădulescu primeşte un salariu uriaş la 'Ferma'. Cât câştigă vedeta

andreea voicu
April 6, 2019 11:28 AM

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, dar şi una dintre cele mai bine plătite vedete. Ea a fost cooptată să prezinte emisiunea ‘Ferma’, de la Pro Tv. De-a lungul timpul, aceasta a prezentat mai multe show-uri de succes, pentru care a încasat sume uriaşe.

Mihaela Rădulescu primeşte un salariu uriaş la ‘Ferma’. Cât câştigă vedeta

Mihaela Rădulescu ştie cum să jongleze cu contractele pentru emisiunile pe care le prezintă. Aşa se facă că vedeta a reuşit să încheie un contract fabulos cu postul Pro TV. Ea s-a întors pe micile ecrane din 29 ianuarie, în cel de-al patrulea sezon ‘Ferma’, care s-a filmat în munţi.

Conform dcbusiness.ro, Mihaela Rădulescu ar încasa aproximativ 100.000 de euro cu tot cu bonusuri, pentru a prezenta emisiunea ‘Ferma’. Pentru aceşti bani, Mihaela Rădulescu nu are voie să lipsească nici măcar o zi din munţi.

Aceeaşi sumă ar fi luat şi când era în juriul de la ‘Românii au talent’. Suma este mică în comparaţie cu cele 200 milioane de euro făcute anual de PRO TV, din reclame.

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu a avut pretenţii enorme pentru a prezenta show-ul ‘Ferma’. Aceasta a specificat clar că trebuie să aibă sală de fitness, chiar dacă filmările zi de zi, timp de trei luni, au loc în creierii munților.  

”În ce mă privește, nu există absolut nici o diferență de abordare între ‘Fermă’ și ‘Românii au talent’ eu sunt aceeași, îmi fac meseria cu aceeași tenacitate, doar am schimbat decorul, hainele și o parte din echipă. Ador să muncesc, iar un reality-show chiar nu mai prezentasem până acum.

Cât despre stil, nu am renunțat la el,  dimpotrivă! Aveți acum ocazia să-mi vedeți și colecția de cizme și bocanci, după ce am tot venit pe tocuri. La fel și la ținute, veți fi uimiți, dar n-am renunțat la ce-mi place să port, la stilul care mă reprezintă.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.