News

Mihai Bendeac, diagnosticat pozitiv cu coronavirus! Prima reacție a actorului

iulia.statie
May 18, 2020 12:59 PM

Mihai Bendeac a dezvăluit recent că a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a povestit totul în timpul unei emisiuni filmate de acasă și a povestit că toată familia sa a avut de suferit, după cum notează Mediafax.

Pe aceeasi temaCum arată geanta pe care Delia a dat 10.000 de euro!

Mihai Bendeac, diagnosticat pozitiv cu coronavirus! Prima reacție a actorului

Actorul a spus că a luat virusul când a participat la slujba de înmormântare a bunicului său, preotul fiind infectat cu noul coronavirus.

Imediat după, el și restul familiei au început să aibă simptome, iar cei mai afectați au fost unchiul și mătușa sa, ce au ajuns la spital. Mai mult, acesta a povestit și cum s-a manifestat virusul, simțindu-se rău pentru două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele.”, a spus Mihai Bendeac. El a adăugat că virusul s-a manifestat prin dureri musculare, stare de oboseală și a rămas fără gust sau miros.

Mama și tatăl actorului au suferit și ei timp de 8-9 zile. Ținând cont că show-urile la care acesta participă au fost oprite în această perioadă pentru că era nevoie de un public numeros, el a rămas în izolare, așa că nu s-a aflat nimic despre starea sa.

Totuși, Mihai Bendeac a trecut cu bine peste această provocare. Acum, acesta a vorbit despre experiența cu coronavirusul printr-un filmuleț pe youtube.

“Nu m-am testat atunci. Atât eu, cât și familia, ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în momentul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate, se făceau foarte multe anunțuri vizavi de serviciul 112, nu apelați serviciul 112 decât dacă aveți probleme respiratorii grave.”, a relatat Mihai Bendeac.

„Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate. Treaba asta s-a întâmplat acum două luni. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip, pentru că există, din păcate, foarte mulți oameni care se gândesc că ar fi stigmatizați. Trebuie să trecem împreună prin această chestie.”, a spus acesta.

„Azi de dimineață m-am trezit într-un jihad, efectiv, aveam sute de apeluri, într-un final m-a sunat și mama. Presa a preluat o chestie pe care eu am spus-o într-o emisie iUmor. Am fost extrem de revoltat față de atitudinea pe care mulți au avut-o vizavi de medicii români, de polițiștii români, ideea e că mi s-a părut flagrant faptul că nici o persoană publică din România, nimeni, efectiv, nu a vorbit despre treaba asta și nimeni nu spune că ar fi avut simptome. Băi, ok, nu știi sigur că ai avut, dar măcar ai avut o gripă foarte puternică și te-ai dus cu gândul că poți să ai treaba respectivă.”, a povestit actorul.

„Am mai avut gripe și răceli de-a lungul timpului, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca în 5 minute să am dintr-o dată foarte multe simptome: dureri musculare, pierdere de gust, pierdere de miros, o stare de oboseală, o stare febrilă. În plus, în acea noapte am dormit 12 ore fără somnifere și nu am avut nici un fel de vis. Până la urmă este o gripă. Ca să rezum, simptomele puternice au durat 24 de ore, după care ușor, ușor au început să scadă.”, a spus el.