News

Mihai Mitoșeru şi Noemi Dragomir au divorţat la notar!

andreea voicu
October 19, 2019 13:53 PM

Mihai Mitoșeru este din nou un bărbat liber! Vineri, 18 octombrie, prezentatorul tv şi Noemi Dragomir au divorţat la notar.

Pe aceeasi temaMihai Mitoșeru, noi dezvăluiri despre divorțul de Noemi! De ce s-au despărțit

După ce au semnat actele de divorţ, cei doi au ieşit zâmbitori, ba chiar s-au îmbrăţişat şi sărutat.

Mihai Mitoșeru şi Noemi Dragomir au divorţat la notar!

Mihai Mitoșeru a scris şi un mesaj pe Facebook, la câteva ore după ce a divorţat: „Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi… separat!”

Mihai Mitoșeru mărturisea în urmă cu o lună jumătate că a decis să se despartă de partenera lui de viaţă, după 13 ani de relaţie.

‘Am spus că vom divorța la notar, dar din păcate nu ne-am putut auzi la telefon, din orgoliu, evident, pentru a stabili o întrevedere la notar. Am așteptat să mai treacă un timp, să putem vorbi ca doi oameni normali și să luăm o decizie în acest sens. Evident că am vorbit cu mama ei și ea este foarte supărată că ne gândim să punem punct după ce am irosit atâția ani.

Ea are criza femeii de 30 de ani, ne-am plafonat, amândoi suntem de vină. Ajunsesem să ne certăm din orice, ca doi copii, efectiv. Noi, dacă divorțăm, nu avem ce împărți, nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut. Probabil că aveam nevoie de această pauză pentru a ne revizui sentimentele. Astăzi (n.r. joi, 17 octombrie) urmează să ne întâlnim și să discutăm. Vom vedea dacă rămânem împreună sau dacă vom pune punct acestor 13 ani’, declara Mitoşeru cu o zi înainte de a divorţa, pentru Click!