News

Mihai Mitoșeru și Noemi nu pot sta prea mult timp despărțiți! Cum au fost surprinși aceștia

iulia.statie
December 20, 2019 13:29 PM

Deși Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat recent, ei au rămas în relații bune, apropiații dorindu-și neapărat o împăcare. Au existat totuși zvonuri privind o nouă relație a fostei soții, iar această veste a adus un alt detaliul din viața lor personală la suprafață.

Pe aceeasi temaMihai Mitoșeru şi Noemi Dragomir au divorţat la notar!

Mihai Mitoșeru și Noemi nu pot sta prea mult timp despărțiți! Cum au fost surprinși aceștia

Într-un final misterul s-a spulberat, dovedindu-se că bărbatul este cumnatul lui Noemi, soțul surorii sale. După aflarea acestui secret, se pare că Noemi și Mihai au ieșit împreună în oraș.

Noemi a mers acasă la Mihai pentru a-i aduce hainele patrupedului pe care ei îl au împreună, profitând de această ocazie pentru a petrece timp cu cățelul pe care aceasta îl adoră. Apoi, cei doi au ieșit împreună la un restaurant, unde ar fi petrecut împreună câteva zeci de minute, relatează Viva!

Divorțul celor doi a șocat pe toată lumea, mai ales că apropiații credeau că ei vor să își mărească familia, nu să se despartă. În loc de o veste emoționantă, fanii au primit cu tristețe anunțul divorțului de pe contul lui Mihai de socializare.

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!”, a scris Mihai pe contul său de socializare.

„Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!”, a continuat acesta.