News

Mike Johnson speră ca Demi Lovato să îi dea o a doua șansă

iulia.statie
November 5, 2019 16:39 PM

Idila dintre Mike Johnson și Demi Lovato a ajuns la final, însă Mike nu a renunțat la ideea de a avea un viitor cu artista.

Pe aceeasi temaDemi Lovato, din nou singură? Ce spune Mike Johnson despre relația lor

Mike Johnson speră ca Demi Lovato să îi dea o a doua șansă

„Mike speră ca ei să aibă o a doua șansă împreună. Dar momentan, el se mulțumește și cu a fi prieteni.”, le-a spus o sursă celor de la E! News.

Aceeași sursă le-a confirmat celor de la E! News că pentru moment ei nu mai formează un cuplu iar Lovato niciodată nu l-a luat în serios pe Johnson ca un viitor iubit stabil.

„Ei nu se mai văd și nici nu își mai scriu așa cum o făceau înainte. Mike i-a trezit interesul lui Demi la un moment dat, însă aceasta nu plănuia să aibă o relație serioasă cu el.”, a explicat sursa.

În timp ce ei încă se mai vedeau, Mike a lăudat-o destul de mult pe artistă în timpul interviurilor date.

„Am fost la mai multe întâlniri. Îmi plac tatuajele ei, amândoi avem destul de multe. Și sărută foarte bine.”, a zis acesta în timpul unui interziu cu cei de la iHeartRadios.

În același interviu, el a explicat că Demi a fost cea care a preluat inițiativa.

„Pentru început, sunt înnebunit după ea și totuși de la ea a început totul. Găsesc asta incredibil de sexy. Adică dacă mă dorești, vino la mine. Dacă te doresc, o să vin la tine și sigur eu vin după ea așa cum vine și ea după mine.”, a adăugat acesta.

„Mă comport cu ea ca și cu o femeie obișnuită. Se comportă la fel cu mine. Ne place unul de celălalt și încercăm să ne cunoaștem mai bine.”, a dezvăluit starul în interviul cu cei de la iHeartRadio.

Sursă: Elle