News

Mike Sands se luptă cu cancerul! Declaraţiile prezentatorului tv

andreea voicu
April 20, 2019 18:56 PM

Clipe grele pentru prezentatorul tv Mike Sands! De aproape 3 ani, bărbatul duce o luptă grea cu cancerul. Recent, Mike a dezvăluit că se va muta din nou în Philadelphia, pentru a-şi continua tratamentul pentru această boală care îl macină.

Familia şi apropiaţii sunt alături de el şi îl susţin îndeaproape pe prezentatorul tv de la Fox 40. Doctorii au descoperit că are cancer la pancreas, dar chimioterapia nu mai funcţionează la el.

Mike Sands se luptă cu cancerul! Declaraţiile prezentatorului tv

”Mă duc în Philadelphia să dau tot ce e mai bun din mine. Mă aşteaptă mulţi oameni acolo, care sunt încântaţi să mă ajute să mă focusez asupra sănătăţii mele. Nu o să mă dau bătut”, a precizat Mike Sands.

Sursa: eu.clarionledger.com.

Mike Sands a aflat în 2012 că suferă de cancer. La vremea respectivă, reuşise să scape de această afecţiune, dar cancerul a revenit mai agresiv în 2016.

Din nefericire, prezentatorul tv a suferit până acum opt intervenţii chirurgicale, iar medicii i-au mai dat doar şase luni de trăit. Cu toate acestea, Mike speră într-o minune, aşa că a decis să se întoarcă în oraşul natal, pentru a face imunoterapie, în speranţa că va scăpa de cancer.

Doctorii mi-au dat 4-6 luni de trăit. Sfatul lor a fost să renunţ la tratamente şi să ma bucur cât mai am de trăit. Nu sunt pregătit să mor în 6 luni. Vreau să trăiesc cu orice preţ”, a mai declarat Mike.