News

Mila Kunis și Ashton Kutcher se despart? Ce spun actorii

Verdict.ro
June 24, 2019 09:57 AM

Mila Kunis și Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă în presa internațională au apărut zvonuri conform cărora cei doi actori s-ar fi despărțit.

Pe aceeasi temaMila Kunis - dezvăluiri despre relația cu Macaulay Culkin!

Mila Kunis și Ashton Kutcher se despart? Ce spun actorii

Actriţa  a început să iasă cu Ashton Kutcher, fostul ei coleg de platou din serialul „That ’70s Show”, în aprilie 2012. Cei doi s-au logodit în februarie 2014 şi în octombrie 2014 s-a născut fetița lor Wyatt Isabelle. Kunis și Kutcher s-au căsătorit în iulie 2015 în Oak Glen, California, iar în noiembrie 2016, s-a născut și fiul lor, Dimitri Portwood Kutcher.

Recent, un tabloid a publicat o știre potrivit căreia cei doi ar fi pus punct poveștii de iubire.

Vedetele de la Hollywood au dorit să facă haz de necaz și au decis să răspundă într-un mod inedit la zvonurile că s-au despărțit.

Ashton Kutcher a publicat un video pe Instagram în care el și Mila Kunis repetă titlurile de pe coperta revistei care anunță separarea celor doi.

‘Babe, ce se întâmplă? Ce se întâmplă?’, a întrebat Kutcher.

‘Totul s-a terminat între noi. Mă simțeam sufocată’, a răspuns Mila.

‘S-a terminat între noi?’, a întrebat din nou Kutcher.

‘Da. Am luat copiii’, a răspuns Mila, continuând jocul.

Dialogul i-a amuzat pe fanii celor doi, iar Ashton Kutcher le-a urat mult noroc celor de In Touch Weekly, tabloidul care a publicat știrea.

‘Distracție plăcută încercând să vindeți reviste săptămâna asta. Poate săptămâna viitoare soția mea va avea gemeni. Pentru a treia oară. Dar cine numără’, a mai scris actorul.

În 2011, Ashton Kutcher și Demi Moore s-au despărțit și un an mai târziu, în 2012, ei au divorțat. În acea perioadă au început să apară și primele zvonuri despre o posibilă relație între Mila Kunis și Ashton. Cei doi s-au văzut la Globurile de Aur și se pare că de atunci a existat o atracție între cei doi.

Relația lor nu a scăpat de atenția presei, în jurul celor doi existând numeroase zvonuri legate de divorțul lui Kutcher și de posibilele infidelități ale acestuia din timpul căsniciei cu Demi Moore.

‘El era în perioada de după, după divorț. Dar cred că existau o mulțime de concepții greșite despre divorț. Și deoarece el era discret și respectuos nu a spus nimic. Așa că el a lăsat ca zvonurile să rămână zvonuri. Oamenii le-au crezut… El a mers mai departe. Astfel, oamenii au avut o concepție ciudată despre cine era el în funcție de zvonurile pe care el nu le-a comentat’, a declarat Mila Kunis.