Vedete

Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Verdict.ro
July 6, 2019 12:24 PM

Mila Kunis este conștientă că este #binecuvântată. Și nu doar în sensul clișeic al descrierilor de instagram al femeilor care sunt mulțumite că partenerul le aduce flori sau mai pregătește masa din când în când.

Pe aceeasi temaMila Kunis - dezvăluiri despre relația cu Macaulay Culkin!

Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Binecuvântarea Milei este că de 7 ani de când este cu soțul ei Ashton Kutcher nu a avut niciun moment în care să se plângă de comportamentul lui, ireproșabil de altfel.

”Soțul meu nu mă enervează”, a spus ea într-un interviu. „ Chiar nu știu dacă asta se întâmplă mai târziu, ne-am căsătorit doar de câțiva ani”. „E foarte mult în faza de luna de miere. Încă ne iubim și ne placem zilnic”.

În realitate, este puțin probabil ca fericirea lor să fie legată de noutatea căsătoriei lor. Pentru că, deși este adevărat că sărbătoresc astăzi cea de-a patra aniversare de nuntă, povestea lor de dragoste este de aproximativ două decenii.

Cei doi se cunoşteau încă din anii 90. În acea perioadă, au jucat împreună în serialul tv „Thats the 70s Show, o comedie spumoasă despre o fată de liceu şi viaţa ei din Wis­counsin.

La vremea respectivă, el avea o relaţie cu modelul January Jones, iar ea avea să aibă parte de primul ei sărut: pe platourile de filmare, chiar cu el. În ciuda experienţei amoroase, nici Kut­cher n-a rămas insensibil la farmecele brunetei, asta deşi ucraineanca avea doar 15 ani. „Juca atât de bine”, mărturisea el.

Părea că făcea asta de când lumea, era degajată. Eu am fost cel care a avut fluturaşi în stomac, orice s-ar spune. În faţa mea era această fată pe care eu trebuia s-o sărut. Era copleşitor”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Mai mult de șase ani și un pact de prieteni-cu-beneficii mai târziu Kunis, este recunoscătoare pentru soțul ei. „Am cel mai grozav soț din lume”.

De-a lungul timpului, cei doi au păstrat legătura „Ne întrebam din când în când „Cum ești? Cum îți merge?’ dar nimic mai mult’. Până în 2012, când Ashton Kutcher a stat în fața Milei Kunis la o decernare de premii.

Ea a povestit că, îl admira din spate, iar când s-a întors și a văzut, de fapt, cine este bărbatul înalt și chipeș, a avut un sentiment foarte ciudat, pe care a încercat să-l îndepărteze.

Tot Mila, amuzată de situație, își aduce aminte că Ashton a invitat-o la el acasă pentru a-i face cunoștință cu un prieten: „Am aflat mult mai târziu că soțul meu încerca să îmi aranjeze o întâlnire cu prietenul lui cel mai bun’.

Acest lucru nu s-a întâmplat, bineînțeles. Mai mult decât atât, cei doi și-au petrecut seara împreună: „Ne-a fost clar amândurora că se vor întâmpla niște lucruri’, a spus Kutcher. „După acea seară, am început să ne întâlnim, gândindu-ne că niciunul dintre noi nu se va căsători vreodată’, a adăugat Kunis. Situația s-a schimbat însă după trei săptămâni, când au realizat că acordul lor nu v-a rezista, pentru că începeau să le fie teamă că se vor pierde unul pe celălalt. Sau cum Kunis a relatat succint: „Trei luni mai târziu locuiam împreună. În șase luni eram deja căsătoriți și aveam un copil’.

În prezent, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți și se gândesc că, la bătrânețe, iubirea lor va rămâne la fel: „Peste 60 de ani, când vom fi în scaune cu rotile, sper să fie exact lângă mine, făcându-mă să râd, pentru că cel mai frumos cadou pe care i-l poți face cuiva este râsul’.