News

Miley Cyrus, de mână cu o femeie după despărțirea de Liam Hemsworth! Cu cine a venit la gala premiilor MTV

andreea voicu
August 28, 2019 16:10 PM

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după 10 ani de relație și 8 luni de mariaj. Solista a avut și prima apariție publică după ce a anunțat că a pus punct căsniciei cu Liam.

Pe aceeasi temaLiam Hemsworth, primele declaraţii despre despărțirea de Miley Cyrus

Miley Cyrus, de mână cu o femeie după despărțirea de Liam Hemsworth!

Miley Cyrus a fost prezentă, marți seară, la gala premiilor MTV, și a fost în centrul atenției. Artista nu a venit singură, ci însoțită de actuala ei iubită. În plus, ea a susținut un recital de excepție și i-a dedicat melodia Slide Away lui Liam Hemsworth, fostul ei soț.

Miley Cyrus a apărut de mână cu actuala ei parteneră, bloggerița Kaitlynn Carter. Cele două nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public. S-au îmbrățișat și sărutat de față cu toată lumea, semn că Miley l-a dat uitării pe bărbatul care i-a stat alături în ultimii 10 ani.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei săptămâni, iar reprezentanții acestora au făcut anunțul.

‘Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere.

Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea’, se arată în mesajul publicat de revista People.