News

Miley Cyrus este obligată să renunțe la muzică!

iulia.statie
November 13, 2019 17:47 PM

Miley a fost recent internată în spital pentru tratarea amigdalitei. Atunci doctorii au descoperit o afecțiune la nivelul corzilor vocale, pe care o avea de mai mulți ani, însă nu știa cât de gravă a devenit această problemă.

Pe aceeasi temaCe crede Miley Cyrus despre noua iubită a lui Liam Hemsworth

În prezent, ea este supusă unui tratament ce implică repausul complet al corzilor vocale. Ba chiar, Miley Cyrus trebuie să renunțe la muzică și la a vorbi pentru câteva săptămâni.

Miley Cyrus este obligată să renunțe la muzică!

Acum artista se recuperează acasă după operația ce a decurs cu succes, căci această afecțiune a necesitat o intervenție. Ea respectă indicațiile medicilor, dar abia așteaptă să revină la pasiunea sa, muzica.

O sursă apropiată a dezvăluit că artista „va reveni cu și mai mare forță la începutul anului următor” și că „se simte excelent”.

Artista este ajutată de familie și se bucură de sprijinul iubitului ei, Cody Simpson, ce într-o postare pe Instagram el a pus o fotografie ce îl înfățișează alături de Miley iar descrierea face referire la operația prin care ea a trecut.

„Succes”, a scris el în descrierea imaginii.

Fanii i-au transmis multe încurajări vedetei după ce aceasta a anunțat faptul că va lua o pauză vocală prin intermediul unei postări pe un site de socializare.

Cel mai recent recital pe care Miley l-a susținut a fost imediat după despărțirea de Kaitlynn Carter, în septembrie.

După divorțul de Liam Hemsworth și despărțirea de Kaitylinn Carter, Miley Cyrus este acum într-o relație cu artistul Cody Simpson. Cei doi se bucură de timpul pe care îl petrec unul cu celălalt, postând cât mai des fotografii pe site-uri de socializare.

„Miley este una dintre cele mai bune prietene ale mele și mă ajută cu schimbări ce presupun tranziția de la copilărie la maturitate. Ea este foarte deschisă și muncesc din greu pentru a deveni ca ea.”, dezvăluia Cody acum ceva vreme.

Sursă: Elle