News

Miley Cyrus l-a înşelat pe Liam Hemsworth? Ce spune despre despărţirea lor

Verdict.ro
August 24, 2019 17:12 PM

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au pus punct căsniciei care a durat doar 8 luni. După despărţirea lor au apărut zvonuri conform cărora artista l-ar fi înşelat pe soţul său.

Pe aceeasi temaLiam Hemsworth, primele declaraţii despre despărțirea de Miley Cyrus

Miley Cyrus l-a înşelat pe Liam Hemsworth? Ce spune despre despărţirea lor

Sătulă să fie acuzată că a călcat strâmb, Miley Cyrus a scris un mesaj pe Twitter, în care a explicat motivele pentru care s-a separat de Liam.

‘Pot să accept faptul că viața pe care am ales-o înseamnă să trăiesc complet deschisă și să fiu transparentă cu fanii mei, pe care îi iubesc, și cu publicul, în procent de 100% din timp. Ceea ce nu pot să accept este să mi se spună că mint pentru a ascunde o crimă pe care nu am comis-o. Nu am nimic de ascuns.

Nu este un secret faptul că am fost la multe petreceri în perioada adolescenței și pe la 20 și ceva de ani. Nu doar că am fumat, dar am și militat pentru marijuana, am încercat droguri, cea mai recentă piesă a mea este despre dansul sub influența unei substanțe și tras pe nas în baie. Am făcut multe greșeli și am fost infidelă în relații. Am pierdut un contract important cu Walmart la 17 ani pentru că am fumat dintr-un bong. Am fost dată afară din distribuția filmului Hotel Transylvania pentru că i-am cumpărat lui Liam de ziua lui un tort în formă de penis și l-am lins. Probabil că există mai multe fotografii nud cu mine pe internet decât cu orice altă femeie în istorie.

Dar adevărul este că, din momentul în care Liam și cu mine ne-am împăcat, mi-am luat un angajament. Nu există secrete acolo. Am învățat din fiecare experiență pe care am trăit-o. Nu sunt perfectă, nu vreau să fiu, este plictisitor. Am crescut în fața voastră, dar ceea ce vreau să spun este că M-AM MATURIZAT’, a scris Miley Cyrus.

Miley Cyrus a mai precizat că decizia de a se despărţi aparţine amândurora.

Potrivit TMZ, Liam Hemsworth a depus, la o judecătorie din Los Angeles, actele de divorț de Miley Cyrus, citând ‘diferențe ireconciliabile’.