News

Miley Cyrus, noi detalii despre relația cu fostul soț, Liam Hemsworth

iulia.statie
August 15, 2020 11:30 AM

Este adevărat, Miley chiar știe să facă o melodie de despărțire, însă, de data aceasta nu mai vorbim de ‚Wrecking Ball’, ci de noul ei cântec, ‚Midnight Sky’, lansat chiar la câteva ore după ce zvonurile privind despărțirea dintre cântăreață și Cody Simpson au luat cu asalt internetul.

Pe aceeasi temaCe mesaj i-a transmis Miley Cyrus soțului său, Liam, cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

Miley Cyrus, dezvăluiri despre fostul mariaj

„Da, a fost o noapte lungă și oglinda îmi spune să merg acasă. Dar a trecut mult timp de când nu m-am mai simțit așa de bine singură.”, sunt câteva versuri din noua melodie, urmate de altele ce fac aluzie la fostul ei soț, Liam Hemsworth: „Mulți ani au trecut cu mâinile mele legate de frânghiile tale. Pentru totdeauna și mereu, nu mai mult.”

„Am fost născută să alerg, nu aparțin nimănui. Nu am nevoie să fiu iubită de tine.”, continuă versurile. Bineînțeles, după lansarea melodiei, fanii au avut câteva reacții extrem de spumoase.

Cyrus a vorbit deschis despre noul ei album, explicând că încearcă să își împărtășească povestea din propria perspectivă: „Am simțit ca și cum povestea mea mi-a fost povestită în ultimul an. M-am simțit transformată într-o răufăcătoare. De asemenea, m-am simțit ca și cum m-aș fi închis în mine, pentru că, din respect, nu am simțit să vorbesc cu presa în acel moment. Mai degrabă am simțit că aș putea transforma această experiență într-un mod poetic pentru arta mea.”

Ce a spus Miley Cyrus despre Liam Hemsworth

Chiar înainte de a fi lansată piesa, Miley a participat la podcast-ul ‚Barstool Sport’s „Call Her Daddy”, unde, a discutat deschis despre orientarea ei sexuală și relațiile sale. „Am fost atrasă de femei înainte să fiu atrasă de bărbați. Prima oară când am făcut-o cu cineva a fost cu o femeie. Nu am mers până la capăt cu un bărbat până nu am avut 16 ani. Am ajuns să mă căsătoresc cu acel bărbat.”

Cyrus și Hemsworth au fost extrem de mult timp împreună, ținând cont că s-au cunoscut pentru prima oară la filmările peliculei ‚The Last Song’ din 2009. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și s-au despărțit 8 luni mai târziu.