News

Miley Cyrus nu credea că se va căsători cu Liam Hemsworth

iulia.statie
December 3, 2020 10:40 AM

După ce Miley Cyrus și Liam Hemsworth au divorțat, aceștia au vorbit extrem de rar despre relația lor. Totuși, într-o aparție la ‚The Howard Stern Show’, cântăreața a oferit noi detalii despre mariajul său cu actorul.

Pe aceeasi temaCe se întâmplă cu Miley Cyrus și Liam Hemsworth la 8 luni de la despărțire

Miley Cyrus nu credea că relația cu Liam Hemsworth va avea succes

În interviu, ea a explicat că nu credea că ea și fostul soț se vor căsători vreodată, iar relația, ce începuse pe când ea avea 16 ani, a trecut prin atât de multe lucruri încât era imposibil să funcționeze. Acestea fiind spuse, Cyrus a povestit că ea și fostul partener au avut de înfruntat atât de multe provocări, încât îl va iubi mereu.

„Am fost împreună încă de când aveam 16 ani. Casa ne-a ars. Fusesem logodiți, nu știu dacă am crezut vreodată că ne vom căsători de fapt, dar când ne-am pierdut casa în Malibu, trauma mi-a afectat și vocea.”, a zis ea.

Deși Cyrus trecea prin trauma de a pierde totul, ea se simțea și extrem de departe, pentru că la momentul incendiului, ea era în Africa și nu avea cum să știe ce se întâmplase în casa ei. „Mă aflam în Africa de Sud și nu puteam să vin acasă. Am pierdut totul.”, a adăugat aceasta.

Miley Cyrus, declarație emoționantă despre fostul soț

Simbolic, ea a folosit acest incident pentru a se reinventa și a începe să construiască din nou totul: „Am avut multe și au dispărut, fiecare melodie pe care am scris-o vreodată se afla în casa aceea, fiecare fotografie cu mine, fiecare scenariu, am pierdut totul. Am încercat să refac totul, în loc să dau vina pe natură. Am alergat spre foc. Ceea ce nu este anormal, o mulțime de animale fac acest lucru și ajung să moară, la fel ca și cerbii ce fug în pădure.”

În final, Cyrus a vorbit despre cum privește acum timpul petrecut cu Hemsworth, spunând că totul, focul, casa, relația, păreau să se estompeze pentru ea. „M-am agățat de ceea ce îmi rămăsese în casa aceea, eram eu și el. Și chiar îl iubesc și l-am iubit foarte, foarte mult și mereu o să o fac.”