News

Mimi- prima vloggeriță din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

cristina.floroiu
March 13, 2020 13:42 PM

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, este o vloggeriță cu un impact foarte mare în online-ul românesc. Mimi a luat decizia de a studia actoria în Londra în urmă cu 4 ani și tot atunci și-a făcut curajul de a se apuca de vlog.

Pe aceeasi temaCe a ajuns să facă fosta iubită a lui Selly de la 5GANG. În cel mai recent vlog a fost nevoită să-i ceară scuze mamei sale. VIDEO

Mimi- prima vloggeriță din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

Vloggerița a câștigat rapid un loc în inimile adolescenților, astăzi devenind primul vlogger feminin din România care atinge pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram.

Pe Instagram, de la deschiderea contului până acum are peste 29 milioane de like-uri. Mimi postează pe Instagram fotografii din viața de zi cu zi, dar pentru că are o comunitate mare, vloggerița își influențează urmăritorii într-un mod pozitiv, susținând diverse cauze.

În 2019, Mimi a susținut cauza Salvați Copiii România pentru proiectul #FărăFricăPeNet, un proiect care vorbește despre cyberbulling și pericolele de pe internet.

Vloggerița este foarte deschisă și a abordat acest subiect și pe canalul ei de YouTube. Vedeta ne-a vorbit  despre agresiunile de care a avut parte în timpul anilor de școală și cum a reușit să gestioneze situația și să se iubească mai mult.

Vezi și: Mimi, victima bullying-ului! Cum a reușit să depășească momentele critice