Video

Mimi, victima bullying-ului! Cum a reușit să depășească momentele critice

cristina.floroiu
March 6, 2020 19:37 PM

Mihaela Pantea sau Mimi cum este cunoscută în mediul online este o vloggeriță de mare succes din România. Mimi a făcut liceul de actorie din Londra și fiind foarte pasionată s-a decis să își deschidă propriul canal de YouTube, care a adunat o comunitate mare într-un timp foarte scurt.

Pe aceeasi temaDetalii inedite din culisele filmului "Miami bici". Ce dezvăluiri savuroase a făcut Bromania

Mimi, victima bullying-ului! Cum a reușit să depășească momentele critice

Vezi ce ne-a povestit Mimi despre bullying in video-ul de mai jos:

Bullying-ul este cât se poate de real in România. Mimi este foarte deschisă și a abordat acest subiect și pe canalul ei de YouTube. Vedeta ne-a vorbit  despre agresiunile de care a avut parte în timpul anilor de școală și cum a reușit să gestioneze situația și să se iubească mai mult.

 Toți copiii îmi spuneau breloc, pentru că eram foarte mică, devenisem foarte complexată de înălțimea mea și aveam impresia că e un lucru rău să fii scundă, pentru că toată lumea râdea de mine din cauza asta. Am avut un complex până când am ajuns la liceu și mi-am dat seama că baieților, de fapt, le plac fetele mai micuțe de statură  și cu cât am avansat mai mult în vârstă, am realizat cât de frumos este să fii atât de micuță și cât de specială eram „, ne-a povestit Mimi.