Beauty

Mira, look de beauty de inspirație japoneză 

iulia.statie
March 3, 2020 13:37 PM

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar look-urile sale mereu au o sensibilitate atent studiată, în ton cu trăsăturile ei fine.

Pe aceeasi temaAshley Graham, modelul plus size, lansează noua colecție de costume de baie, pentru femeile cu forme

Cântăreața a ales să se inspire de pe alte meleaguri de această dată, alegând un look de inspirație japoneză, ce îi stă perfect. „Cine vrea ??”, le-a scris artista fanilor pe un site de socializare.

Mira, look de beauty de inspirație japoneză

Mira este o artistă extrem de admirată și a avut grijă să își păstreze o linie curată din punct de vedere vestimentar, știind foarte bine ce i se potrivește și ce nu. Din postările sale se observă că vedeta este fana machiajelor cât se poate de naturale, încercând să își pună în evidență frumusețea pe care o are deja de la Mama Natură.

Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că deși îi este extrem de dor de vacanță, mai exact de Dubai, aceasta va rămâne momentan în România pentru a le pregăti admiratorilor săi mai multe surprize.

„Am văzut mai multe postări acum din Dubai și mi s-a făcut super dor de o plecare… dar mai am de așteptat pentru că e cu multă muncă perioada asta, săptămâna aceasta filmez 3 clipuri pentru următoarele piese de pe album. Abia aștept să vedeți ce iese!!!”, a scris Mira pe Instagram.