Vedete

Mira și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie minuscul! Cântăreață se relaxează într-o vacanță exotică

maria.apostol
February 3, 2022 13:55 PM

Una dintre cele mai frumoase artiste din România, Mira se relaxează într-o vacanță de vis, în Maldive, și își răsfață fanii, în același timp, cu poze în costum de baie. Miniona și-a etalat trupul perfect și spune că își dorește să câștige câteva kilograme  în plus. 

La jumătatea lunii ianuarie, Mira a anunțat pe Instagram că a fost nevoită să-și amâne vacanța exotică, după ce s-a infectat cu coronavirus. Din fericire, ea a putut reprograma, iar zilele acestea a ajuns la soare, pe nisip fin, printre palmieri.. în Maldive!

Nici bine nu a ajuns la destinația la care mulți doar visează, că a și făcut o ședință foto pe plajă. Spre bucuria fanilor, cântăreața a postat câteva fotografii în costum de baie, radiind de fericire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira) 

Evident, și formele ei au fost apreciate de abonații de pe Instagram. Mira le-a transmis printr-un instastory o dorință ce poate părea bizară pentru multe femei. Aceea de a se întoarce acasă cu câteva kilograme în plus.

Mira și Mario Fresh, filmați când se sărutau

S-a spus că Mario Fresh și Mira ar forma un cuplu, însă, adevărul este cu totul altul. Cei doi au lansat de fapt o piesă. Iar în cadrul videoclipului aceștia au avut un moment mai intim. De atunci, s-a zvonit că Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai forma un cuplu.

Însă, acest lucru a fost contrazis în totalitate, căci, la câteva zile după ce piesa a fost lansată, Alexia Eram și iubitul ei s-au filmat împreună, imaginile fiind postate pe internet. ce reacție a avut fiica Andreei Esca când a văzut imaginile?

“Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru. Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”, a spus Alexia Eram într-un vlog, pe Youtube.