News

Miranda Kerr a născut! Cel de-al treilea copil al vedetei este băiețel

iulia.statie
October 15, 2019 11:57 AM

Miranda Kerr a născut cel de-al treilea copil, un băiețel. Numeroase știri au circulat în weekend, însă modelul nu a confirmat nașterea până acum. Acesta este al doilea copil împreună cu soțul ei, Evan Spiegel.

Pe aceeasi temaKaty Perry și Orlando Bloom s-au logodit! Felicitări

Miranda Kerr a născut! Cel de-al treilea copil al vedetei este băiețel

Bebelușul are doi frați mai mari, Hart, în vârstă de un an, baiețelul Mirandei și a lui Evan și Flynn, în vârstă de 8 ani, pe care modelul îl are împreună cu fostul soț, Orlando Bloom.

Cei doi au anunțat că așteaptă un alt copil în martie. Kerr a ales să păstreze detaliile sarcinii pentru ea, deși a zis: „Știm sexul bebelușului și am ales deja un nume, însă, uneori, este frumos să păstrezi anumite lucruri și pentru tine.”

Totuși, modelul a postat numeroase poze de-al lungul sarcinii pentru a împărți frumoasele momente cu fanii.

Frumoasa australiancă și-a întâlnit alesul la petrecerea Louis Vuitton din New York în 2015. Aceștia s-au logodit după un an de relație.

„Vorbim ore întregi despre orice. El mă înțelege și mă ascultă.”, le-a spus Miranda Kerr într-un interviu celor de la Paris Match.

„El lucrează foarte mult și este mândru de faptul că mi-am deschis propria afacere. Îmi dă multe sfaturi. Este sufletul meu pereche.”, a continuat modelul.

Sursă: Harper’s Bazaar