News

Miranda Kerr, fostul îngeraș Victoria's Secret, a devenit mamă pentru a doua oară! Este primul copil cu Evan Spiegel

nicoleta.ispasescu
May 10, 2018 15:05 PM

Topmodelul australian Miranda Kerr și Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, au devenit părinți. Este primul copil al celor doi, însă Miranda Kerr mai are un alt fiu în vârstă de șapte ani, cu fostul partener, actorul Orlando Bloom.

„Cuvintele nu pot explica cât de fericiți suntem să-l primim pe fiul nostru frumos în familia noastră. Miranda se simte bine și Flynn este încântat să fie fratele mai mare. Vă mulțumim pentru cuvintele și urările frumoase în acest moment atât de special”, au declarat cei doi.

Cuplul a anunțat sarcina în Noiembrie 2017, spunând într-o declarație oficială că „așteaptă cu nerăbdare să-l primească pe cel mai nou membru al familiei lor”.

Pe toată durata sarcinii, Kerr s-a arătat extrem de pricepută în ceea ce privește aparițiile sale — afișand un look rock, asemănător cu cele mai frumoase colecții de pe catwalk. Ea este pregătită să îl facă pe micuț cel mai bine îmbrăcat bebeluș.

Numele bebelușului are o semnficație surprinzătoare!

Pentru cel de-al doilea copil, Miranda Kerr a ales să îi pună un nume a cărei semnificație este destul de ciudată. Hart, în limba engleză se traduce „cerb”, însă acest nume aduce un omagiu bunicului lui Evan. Pe de altă parte, numele ar putea fi un joc de cuvinte de la cuvântul „heart”, care înseamnă „inimă”.