News

Miranda Kerr, însărcinată a treia oară! Este al doilea copil cu Evan Spiegel

nicoleta.ispasescu
March 31, 2019 12:28 PM

Miranda Kerr este pe cale să devină mama pentru a treia oară. Topmodelul așteaptă cel de-al doilea copil al ei, împreună cu co-founderul Snapchat, Evan Spiegel.

Potrivit publicației US Weekly, veștile au fost confirmate de către un reprezentant al celor doi, pentru publicația People.

„Miranda, Evan, Flynn și Hart așteaptă cu nerăbdare să primească un nou membru în familie”.

Miranda a dat naștere primului copil cu Spiegel, micuțului Hart, în mai 2018. Ea mai are, de asemenea, un băiat în vârstă de 8 ani, Flynn, cu fostul soț, Orlando Bloom.

Miranda Kerr, însărcinată a treia oară! Este al doilea copil cu Evan Spiegel

La o zi după ce a confirmat că este însărcinată, Miranda Kerr a postat o fotografie pe Instagram, în care își dezvăluia burtica de gravidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?????

O postare distribuită de Miranda (@mirandakerr) pe

Miranda Kerr s-a căsătoriat cu Evan Spiegel în 2017, în timp ce fostul soț Orlando Bloom s-a logodit recent cu Katy Perry. Cei doi au rămas, însă, în condiții bune.

În 2016, într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, modelul australian a declarat că s-a mutat din New York în Los Angeles, pentru ca ea, Orlando Bloom și fiul lor să fie „aproape ca o familie”.

„Orlando și cu mine locuiam în New York și am iubit locul acela. Dar ne-am gândit care ar fi cele mai bune opțiuni pentru fiul nostru. Orlando avea o proprietate în Malibu și a spus că vrea să se mute acolo. Ne-am gândit că ar fi un stil de viață mai bun pentru Flynn”.