News

Mirela Popa iubește din nou! Alături de cine locuiește în Dubai

adelina.duinea
May 15, 2019 16:30 PM

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, locuiește în Dubai. Acolo, Mirela își desfășoară de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar. Vedeta se declară împlinită din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, ținând cont că se bucură de o relație solidă de mai bine de doi ani de zile.

Mirela Popa iubește din nou!

Alături de cine locuiește în Dubai

Recent, Mirela a vorbit despre noua ei viață în Dubai și despre relația pe care o are cu Safwan Nached, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unor workshopuri din domeniul industriei farmaceutice, în care Mirela a început să lucreze imediat ce s-a mutat de la București la Dubai.

„Se numeşte Safwan, este de origine siriană şi locuieşte la Dubai de 32 de ani. Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale.

Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni. Acest lucru ne-a adus împreună”, declară Mirela Popa pentru OK! Magazine, potrivit Libertatea.

Citește și: Anca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

„Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el. Mereu pozitiv și modest. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine.

Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum. Mă încurajează mereu să fiu eu însămi și să-mi folosesc la maxim potențialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândește totul acum dintr-o poziție de lider”, a continuat vedeta.