News

Mirela Vaida a născut! Prima imagine după naștere

adelina.duinea
April 10, 2019 10:55 AM

Mirela și Alexandru Vaida trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani. Cuplul are împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, Carla și Vladimir. Azi, Mirela Vaida a născut cel de-al treilea copil al cuplului, tot un băiețel.

Mirela Vaida a născut! 

Prima imagine după naștere

Mirela Vaida, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită de nouă ani cu Alexandru Vaida și au împreună doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Cu toate că îndrăgita prezentatoare TV este o prezență constantă în mediul online, soțul său nu numai că nu are conturi de socializare, dar nici nu este de acord cu expunerea pe internet.

Citește și: Cum îl va chema pe băiețelul Mirelei Vaida

Cu ceva timp în urmă, Mirela a dezvăluit că vrea ca bebele să aibă ochii ei!

„Deja au trecut primele 4 luni de sarcina și nu mă pot plânge de nimic: nu am avut grețuri, stări de rău sau de oboseală, nu am simțit nici cel mai mic disconfort. Ce-o fi zicând săracul făt:

„Știu c-am venit pe nepregatite. Știu că aveți multe pe cap! Nu deranjez cu nimic. Stau cuminte în banca mea. Doar să-mi trimiteți niste castraveți în oțet, câteva murături asortate și tot ce mai găsiți iute și picant prin casă!”

Dar și eu aștept de la el o pereche de ochi albaștri, că tot neamul meu moldovenesc, de la Ștefan cel Mare încoace, e blond cu ochii albaștri, numai copiii mei seamănă cu soacră-mea!!!”