News

Mirela Vaida vrea ca băiețelul ei să aibă ochii albaștri

Verdict.ro
October 30, 2018 12:30 PM

Cu foarte puțin timp în urmă, Mirela Vaida a împărtăși publicului că este însărcinată pentru a treia oară! Prezentatoarea TV nu poate fi mai fericită de atât. La scurt timp de la nașterea celui de-al doilea băiețel, Mirela deja declara publicului că își mai dorește un copil. Iată că, acum a venit!

Mirela Vaida vrea ca băiețelul ei să aibă ochii albaștri

Vedeta a scris o postare frumoasă și haioasă pe blogul personal în care a dezvăluit foarte multe detalii interesante despre sarcina ei.

„Eu am născut natural ambii copii și am de gând să-l nasc la fel și pe al treilea. Lucrul ăsta mi-a permis să mă refac rapid. Să nu mă plâng de dureri. Să mă pot da jos de pe masa de nașteri și să merg direct la masă. Să mănânc cât zece, apoi să dorm 2 ore, cât era bebelușul la verificat, la secția de neonatologie.

M-a și atenționat doctorița cu care nasc, dna Dr Cezara Bucur. La al 3-lea, dacă nu mă grăbesc să ajung la spital, îl voi naște acasă. Acum, la câtă experiență are Alex, care a asistat la ambele nașteri, pun pariu că ne-am descurca!!!!!”

Mirela a dezvăluit și o dorință mai personală de-a ei: vrea ca bebele să aibă ochii ei!

„Deja au trecut primele 4 luni de sarcina și nu mă pot plânge de nimic: nu am avut grețuri, stări de rău sau de oboseală, nu am simțit nici cel mai mic disconfort. Ce-o fi zicând săracul făt: “Știu c-am venit pe nepregatite, știu că aveți multe pe cap! Nu deranjez cu nimic, stau cuminte în banca mea, doar să-mi trimiteți niste castraveți în oțet, câteva murături asortate și tot ce mai găsiți iute și picant prin casă!”

Dar și eu aștept de la el o pereche de ochi albaștri, că tot neamul meu moldovenesc, de la Ștefan cel Mare incoace, e blond cu ochii albastri, numai copiii mei seamana cu soacra-mea!!!”