News

Misha, dezvăluiri despre relația ei cu Connect-R

iulia.statie
January 24, 2020 12:27 PM

Misha și Connect-R au fost unul dintre cele mai iubite cupluri, iar fanii pur și simplu nu îi pot vedea separați. Noua piesă lansată de aceștia a stârnit câteva zvonuri, însă Misha a spus totul despre relația ei cu artistul.

Pe aceeasi temaMisha, primele declarații după divorțul de Connect-R

Cei doi sunt despărțiti de trei ani, însă fanii sunt convinși că între ei este ceva mai mult. Deși au declarat în nenumărate rânduri că între ei nu mai este nimic, artistul a dezvăluit de multe ori că își iubește fosta soție și ei încă au o relație profesională foarte bună. Mai mult, aceștia o cresc împreună pe micuța Maya și sunt doi părinți extraordinari.

Misha, dezvăluiri despre relația ei cu Connect-R

„Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea.”, a răspuns Misha, întrebată despre relația sa cu Connect-R.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult.”, a adăugat aceasta.

Mai mult, Connect-R este prezent în viața micuței sale, în fiecare zi stând cu fetița, iar relația dintre el și fosta soție este foarte bună, potrivit Viva!.

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, a continuat artista.

Relația dintre cei doi este una foarte strânsă de prietenie, iar ei continuă să se înțeleagă perfect pe mai multe planuri. Deși multă lume își dorește să îi vadă din nou împreună, momentan, între cei doi nu este nimic mai mult.