Beauty

Misha este total schimbată! Cum arată acum artista

iulia.statie
March 2, 2020 18:26 PM

Misha este de nerecunoscut! Aceasta a recurs la o nouă schimbare de look și a surprins pe toată lumea.

Pe aceeasi temaS-a împăcat cu Misha? Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Connect-R i-a făcut foarte fericiţi pe fani!

Adepta schimbărilor radicale, Misha riscă și se reinventează, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în privința look-urilor sale de beauty. Cântăreața are mereu un aspect fresh și le aduce în față fanilor propuneri inedite, imaginea ei fiind mereu o surpriză pentru showbiz-ul românesc.

De data aceasta, vedeta a recurs la o coafură tip box braids, ce este extrem de în vogă și iubită de vedetele din afară. Noua schimbare i se potrivește de minune, fiind perfectă pentru trăsăturile sale superbe.

Misha este total schimbată! Cum arată acum artista

„Da sau nu?”, și-a întrebat artista fanii pe o pagină de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Da sau nu ? ?

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me) on

Bineînțeles, fanii s-au grăbit să îi ofere acesteia verdictul cu privire la noua coafură. „N-am văzut așa ceva…. tu ești frumoasă oricum,cu păr fără păr, împletit, drept, lung, scurt…”, „Mega Da”, „Da, ești superbă”, au fost câteva dintre complimentele oferite de fani la poza acesteia.

Nu este prima oară când Misha îi surprinde pe toți. Acum ceva vreme, artista a ales să se radă în cap, o decizie ce a stârnit controverse în rândul admiratorilor, aceștia având sentimente mixte. Totuși, curajul cântăreței și dorința de a risca sunt mereu de apreciat.

 

View this post on Instagram

 

?♋️ #cancerzodiac #blondehair #shorthair #greeneyea #nudelips #misha

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me) on