News

Misha, primele declarații după divorțul de Connect-R

andreea voicu
October 2, 2018 13:51 PM

Misha și Connect-R au uimit pe toată lumea când au anunțat că nu mai sunt împreună de anul trecut, și mai mult de atât, deja au divorțat.

Pe aceeasi temaCum s-au simțit invitații la nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder

Cei doi au împreună o fetiță pentru care au ales să rămână buni prieteni. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de artist, care se săturase mai ascundă ce se întâmplă între ei.

Misha, primele declarații după divorțul de Connect-R

La vremea respectivă, Connect-R a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram.

”Se spune ca o fata devine femeie atunci când își începe viața sexuală !Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh !! Atunci când da viața! Și totuși multe fete nasc copii , dar nu devin mame ! Mama ești atunci cand reușești sa-ti dai seama ca copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă sa ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți , bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe!

Și sa stai seara sa ți adormi copilul! Sa i spui povesti ca sa aibă vise frumoase! Sa te poți trezi dimineața, ca sa-i faci pachet pentru grădinița, sa stai sa-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otita! Sa renunți la orgoliul tău, in certurile cu soțul tău , doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, sa fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care da viața unui copil , ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc, Misha pentru ca ești Mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru ❤”, a fost mesajul solistului.

La mai bine de două luni de când s-a aflat că cei doi nu mai formează o familie, Misha a acordat un interviu pentru VIVA!

”Nu m-am gândit la nimic… Pur și simplu s-a întâmplat. M-am îndrăgostit, eram fericită și am făcut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc”, a dezvăluit Misha.