Fashion

Misha se reinventează după divorţ. A venit într-o rochie transparentă la un eveniment monden

nicoleta.ispasescu
October 29, 2018 12:06 PM

Misha se reinventează după divorţ. După ce abia acum o lună a confirmat zvonurile despre divorțul de tatăl fetiței ei, Connect-r, artista apare în mai multe pictoriale și la diverse evenimente extrem de sexy.

La ultimul eveniment monden, Misha și-a făcut apariția într-o rochie transperentă, extrem de provocatoare, care lăsa discret la vedere silueta ei de invidiat.

Cu toate acestea, Misha a ales să nu poarte tocuri, motivul fiind niște probleme de sănătate despre care artista nu a vorbit prea mult.

„Exact, nu prea port tocuri. Mă rog, în ultimul timp am cam purtat și deja nu mai pot..Am și o mică problemă la picior și mă cam doare. În seara asta am zis să vin cu ghetele”.

Misha are planuri mari pentru viitorul apropiat. Artista ne-a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă singură, o alta în colaborare cu un artist cunoscut de la noi, dar și mai multe colaborări în materie de frumusețe.

Misha a început să câștige foarte bine după ce și-a exploatat frumusețea în tot felul de campanii de promovare al unor produse de înfrumusețare. Spre exemplu, pentru că a devenit imaginea unui brand de gene false, ea a primit peste 2.000 de euro.

Misha se reinventează după divorţ. Vrea să își lase părul să crească!

După ce și-a făcut curaj să își tundă părul „periuță”, Misha s-a acomodat destul de greu cu el și purta mai tot timpul șepci sau peruci. Dar pentru că își dorea de mult să facă schimbarea asta, a început să se obișnuiască cu el scurt.

„Faza e că îmi doream de mult timp doar că nu aveam curaj și în momentul respectiv aveam părul destul de scurt și am zis că nu o să fie o schimbare atât de mare, un șoc atât de mare. Bine, a fost, dar… După am purtat o săptămână numai șepci și peruci pentru că efectiv nu mă obișnuisem cu mine. Am fost șocată și în timp ce făceam treaba asta”.

Acum, însă, Misha ne-a mărturisit că are de gând să îl lase să crească și profită de anotimpul rece care, spune ea, este un moment oportun să poată ascunde perioada în care părul va fi fără nicio formă, nici prea scurt, dar nici prea lung.

„O să-l las să crească, da. M-am gândit că e o perioadă bună, având în vedere că e sezonul rece și e perioada aia de tranziție când nu e nici scurt, nici lung..”.

Alte dezvăluiri despre Misha și fiica ei puteți vedea accesând videoclipul de mai jos.