Fashion

Miuccia Prada a împlinit 70 de ani! Fotografii rare care te vor lăsa fără cuvinte

nicoleta.ispasescu
May 12, 2019 10:03 AM

Înainte de a conduce și de a crea un nume brandului de miliarde de dolari și filiala Miu Miu, Miuccia Prada s-a născut Maria Bianchi, pe 10 Mai 1949 în Milano, Italia.

Este, în prezent, una dintre cele mai influente femei din industria modei.

Miuccia a transformat firma creată de bunicul sau, Mario Prada în unul dintre cele mai puternice imperii din moda internațională. Mario Prada, a început linia de modă Prada în 1913, fabricând valize, genți de mână de înaltă calitate, pentru elita milaneză.

Lucrând în strânsă colaborare cu Bertelli, care a devenit soțul ei, Prada a transformat rapid afacerea într-o afacere extrem de puternică.

În 1992, Miuccia a introdus o nouă și mai ieftină etichetă, numită Miu Miu. Trei ani mai târziu, compania a lansat și o linie de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Miuccia Prada a împlinit 70 de ani! Fotografii rare care te vor lăsa fără cuvinte

Miuccia Prada a creat unul dintre cele mai puternice branduri de lux din industria modei.

În 2002, s-a raportat că Prada avea venituri anuale de peste 1,9 miliarde de dolari. În prezent, produsele semnate de către Miuccia Prada se găsesc în 250 magazine din 65 state.

Prada este renumită pentru stilu său inteligent, minimalist, împreună cu stilul practic și funcțional.

Rareori Miuccia Prada face poze sau comentează despre ținutele sale, datorită personalității sale timide.

Cu ocazia celebrării celei de-a 70-a aniversări, noi am făcut o selecție cu unele dintre cele mai rare fotografii, care te vor lăsa fără cuvinte. Mergeți în Galeria Foto pentru a vedea despre ce este vorba.