Fashion

Moda 2019. 5 ținute cu stil pentru primăvară

adelina.duinea
February 27, 2019 14:06 PM

Anul 2019 nu vine cu noi tendințe revoluționare. Dimpotrivă, accentul cade pe simplitate, pe ținutele monocromatice și pe piesele vestimentare „see-through”. În primăvara aceasta, pentru a obține o ținută „cu stil”, te poți folosi de foarte multe dintre piesele pe care deja le ai în garderobă. Optează pentru texturi fine și materiale fluide, fie ele în nuanțe viu colorate sau mai calde.

Modă 2019 ținute primăvară – piese vestimentare sau accesorii transparente:

Încă din 2018, sandalele și gențile „see-through” au „acaparat” feedurile de pe Instagram. Simple și, evident, foarte ușor de asortat, aceste elemente reușesc să scoată orice ținută din anonimat.

Citește și: Ținute casual pentru primăvară 2019! Cum scoți un outfit în evidență

Modă 2019 ținute primăvară – combinație de printuri diferite:

Tendința „populară” a fost întotdeauna aceea de a combina o piesă cu print cu o altă piesă simplă, un blug, un tricou alb sau o bluză neagră. Spune adio variantei clasice! Combinarea de printuri este una dintre cele mai rapide metode de a obține un look absolut inedit. Nu-ți fie teamă să ieși din zona ta de confort!

Modă 2019 ținute primăvară – piese vestimentare sau accesorii în nuanța „living coral”:

Începând cu anul 2000, compania Pantone, specializată în producţia de lacuri şi vopsele, dezvăluie în fiecare an nuanţa sau culoarea care va fi favorizată în următoarele 12 luni în industriile modei, obiectelor decorative şi produselor cosmetice. „Living coral” a fost declarată culoarea acestui an. Fie că te folosești de o piesă vestimentară sau de un accesoriu în această nuanță, garantat vei obține un rezultat satisfăcător.

Citește și: Cum să porți „living coral” în ținutele casual!

Modă 2019 ținute primăvară – animal print:

Nimic nou! Animal printul este extrem de prezent încă de la sfârșitul anului trecut. Anul acesta, optează pentru imprimeul tip zebră, tigru, leopard ori chiar girafă. Fii însă ponderată. Nu purta ţinute mult prea excentrice.

Modă 2019 – ținute primăvară – tricouri cu mesaje:

Tricourile cu mesaje pot deveni rapid elementul central al ținutei tale. Fie că alegi un mesaj inspirațional, fie că optezi pentru unul haios, tricourile cu mesaje sunt cea mai ușoară cale de a-ți condimenta ținuta!

Citește și: Rochii roz la Premiile Oscar 2019! Cele mai reușite ținute

Sursă foto: Pinterest, Instagram