Fashion

Moda bărbătească 2023: ce pantofi să alegi?

Camelia
March 7, 2023 13:09 PM

De îndată ce noul an a început, domnii deja sunt curioși ce modele de încălțăminte bărbați vor fi la modă. Merită știut că designerii promovează în acest an pantofii clasici, pe care s-ar putea să îi ai deja în garderobă, precum și mocasini sau sandale, care câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Dacă ești curios ce altceva merită să alegi, verifică sugestiile de mai jos!Care sunt cele mai importante tendințe pentru 2023?

Pe parcursul anului vei purta atât încălțăminte mai caldă, cât și modele rezervate zilelor de vară. Totul depinde de vreme, iar designerii s-au pregătit pentru orice eventualitate. Datorită acestui lucru, în tendințe apar pantofii bărbătești la modă, precum mocasinii purtați atât cu ținute de zi cu zi, cât și la serviciu, pantofi eleganți în culori noi și adidași în varianta clasică.

Pentru zilele mai răcoroase, poți alege cizme, de preferință un amestec de vibrații streetwear cu un indiciu de tendințe moderne. Pe de altă parte, pe vreme însorită și temperaturi ridicate, ține la îndemână sandalele și șlapii pentru bărbați, care au încetat să fie considerate un eșec în modă în urmă cu mulți ani.

Ce modele de încălțăminte bărbați să alegi sunt în tendințe în 2023?

Colecțiile brandurile sunt dominate de diverse modele de încălțăminte bărbați, atât în versiuni mai elegante sau sport, cât și casual, astfel încât fiecare bărbat să simtă că ținutele sale sunt conforme tendințelor actuale. Ce ar trebui să nu îți lipsească?

Mocasini pentru fiecare ocazie

Această încălțăminte cucerește tendințele de câțiva ani și revine în acest an în două versiuni. Prima variantă sunt mocasinii eleganți și la modă, în varianta clasică din piele, pe care este posibil să îi ai deja în garderobă. A doua propunere sunt mocasinii în stil sport, mai puțin eleganți, dar mult mai confortabili. Aceste modele pot avea o talpă mai groasă, un design interesant sau o culoare mai neobișnuită.

Pantofii sport clasici au revenit în tendințe

Pantofii sport sunt îndrăgiți de ani de zile și se găsesc cu siguranță în garderoba fiecărui fac streetwear. O alegere excelentă pentru lunile următoare sunt adidașii în stil retro, de preferință în culori interesante și cu modele.

Sandale și șlapi din piele pentru zilele calde

Cu siguranță, șlapii din piele vor funcționa în acest an nu numai în vacanța la mare, ci și în oraș. Modelele clasice sunt un must have – cu dungi largi, culori universale și minimalism. Astfel de modele nu sunt doar un plus la modă pentru stilizările bărbaților, ci și o garanție a confortului la fiecare pas.

O altă propunere pentru zilele calde, care apare în tendințele pentru bărbați, sunt sandalele, care nu mai sunt controversate, așa cum erau cu ani în urmă.

Cizme bărbați în prim plan

Aceasta este o propunere pentru zilele reci. Este vorba despre cizme, care sunt disponibile în multe modele cunoscute și populare. Pariază în acest an pe cizme Jodhpur sau cizme cu șireturi într-o ediție militară.

Pantofi pentru ținute elegante

Din lista de tendințe nu puteau lipsi pantofii ideali pentru acei bărbați care iubesc eleganța în orice situație. Brogues revin în acest an într-o variantă cu un twist modern. Dacă până acum te-ai concentrat pe negru, acum merită să alegi pantofi în nuanțe de albastru, gri sau bej.

Încălțămintea bărbați pentru 2023 este un mix de propuneri pentru iubitorii fiecărui stil. Fanii stilului sport pot miza pe adidași, în timp ce bărbații eleganți pot alege pantofi din piele în diverse culori.