Fashion

Moda street style: ce s-a schimbat în ultimele luni

iulia.statie
January 6, 2021 16:57 PM

Chiar dacă toți am așteptat cu nerăbdare anul 2021, după multe luni în care am întâmpinat foarte multe probleme, nu putem să spunem că totul a revenit la normal peste noapte, deși există mai multă speranță acum.

Pe aceeasi tema10 tendinţe pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Nici evenimentele nu vor reveni prea curând, așa cum nici industria modei nu se pregătește pentru prezentările de modă pline de invitați, căci mai avem de așteptat până a ne bucura de unele lucruri simple pe care nu le apreciam înainte la adevărata valoare. În ultimele luni, am experimentat întâlniri cu prietenii în mediul online, multe persoane au lucrat de acasă, ședințele de la locul de muncă având loc pe diferite platforme online, iar ceremoniile s-au schimbat radical.

Masca, integrată în ținute

Pe lângă măștile din dotare ce au devenit uneori și accesorii, stilul vestimentar al tuturor s-a mulat pe dorința de a purta piese confortabile. Am văzut foarte multe combinații între denim și blazer, dar și deux piece-uri sport sau din tricot propuse în ținutele pentru street style. Nici pijamalele nu mai sunt ce au fost, iubitoarele de modă optând pentru piese din materiale fluide în sezonul călduros și aducându-le direct în ținutele de zi cu zi.

Accentul s-a pus pe simplitate

În primele luni, pe când stăteam în casă, cererile pentru produsele sport au crescut, după cum au dezvăluit mai multe platforme din industria modei. Confortul a fost un must have, chiar dacă am putut să experimentăm cu stilul nostru vestimentar, imediat după ne schimbam în ceva simplu.

Accesoriile, piesele IT ale anului trecut

Apoi, când am putut să ne bucurăm de anumite evenimente, bineînțeles, restrânse, de terase sau orice fel de distracție, accentul s-a pus pe accesorizare și diferite artificii. Nu putem să vorbim de o linie respectată de toată lumea, căci confuzia s-a stabilit în toate domeniile, dar putem să ne referim la 2020 ca la un an concentrat pe o antiteză vestimentară.

Costumele, din nou în tendințe

Piesele vintage au fost combinate cu unele extrem de fresh, creațiile oversized au fost unele dintre cele mai purtate de toată lumea, iar atunci când chiar credeam că unele dintre cele mai clasice obiecte vestimentare, costumele, vor dispărea, acestea și-au făcut apariția în culori tari și materiale pe măsură, cum ar fi satinul și catifeaua sau în unele print-uri extrem de apreciate.

Stilul edgy s-a reîntors

Pe lângă toate aceste lucruri, stilul casual a fost combinat cu unul elegant, așa că am putut să vedem combinații cum ar fi pantalonii sport și pantofii cu toc, o alegere riscantă pe care nu am fi făcut-o înainte de acest an. Pe când sezonul răcoros prindea contur, ne-am refugiat în look-uri edgy, pline de carouri, cămăși din piele nouăzeciste și bocanci combat. Și aici, puteam să întrezărim câte o piesă delicată adăugată într-un outfit de inspirație rock.

Combinațiile riscante, ingredientele secrete pentru ținutele din ultima perioadă

Totuși, ce au schimbat ultimele luni? Pe lângă faptul că am ales să facem combinații riscante, am regăsit plăcerea de a ne îmbrăca confortabil și a arăta chic fără a depune foarte mult efort. În plus, ne-am pus tușa personală pe ținutele afișate, personalizând astfel totul. Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva dintre propunerile extrem de interesante în moda street style!

.