Fashion

Câți bani cheltuiește Loredana Groza pe hainele ”de scandal”. Care este brandul preferat al artistei

andreea.voicu
May 12, 2021 10:02 AM

Loredana Groza este una dintre cele mai respectate și apreciate cântărețe din România. Jurata ”X Factor” nu de puține ori și-a făcut apariția în public în ținute impecabile sau foarte sexy. Însă, v-ați gândit vreodată care este unul dintre brandurile preferate ale Loredanei Groza?

De când Loredana Groza a ales să își schimbe total lookul, vedeta a ales să se îndrepte spre un anumit brand foarte popular, și anume Gucci. Celebra cântăreață preferă să îmbrace piese vestimentare de la celebra marcă, și nu doar pentru numele pe care îl poartă brandul, ci pentru că asta o reprezintă în acest moment și se simte foarte bine în piesele vestimentare.

Pe de altă parte, Loredana Groza a ales cu succes piese extrem de frumoase și sexy atunci când a mers în vacanță în Tulum, în Mexic, locul care a devenit, deja, preferatul vedetelor. Acolo, artista a ales să poarte ținute care i-au pus în valoare formele apetisante.

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 50 de ani, Loredana Groza nu se sfiește să își arate trupul, atât în videoclipuri, în ținute extraordinare, cât și atunci când merge în vacanță să se relaxeze. Frumoasa blondină merge la sala de fitness unde face exerciții fizice pentru a se menține în formă, iar pe rețelele de socializare postează constant fotografii sexy, spre deliciul tuturor bărbaților. Ținute îndrăznețe, viu colorate, cu detalii frumoase, cântăreața nu renunță nicio secundă la paiete și ”bling-bling-uri”!

Cum se menține în formă Loredana Groza la 50 de ani

Chiar dacă are vârsta de 50 de ani, Loredana Groza se simte bine în pielea ei și acest lucru poate fi observat și atunci când alege să poarte diferite piese vestimentare îndrăznețe.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat pentru feminis.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă VERDICT