Fashion

Model off duty: de ce adorăm stilul vestimentar al modelelor

iulia.statie
November 27, 2020 16:15 PM

Le vedem peste tot, le iubim și ne bucură stilul lor vestimentar. Deși sunt expuse la numeroase prezentări de modă și evenimente mari, unde apar în ținute extravagante și nonconformiste, stilul modelelor devine mult mai simplu și mult mai chic atunci când sunt surprinse pe străzile din orașul în care locuiesc.

Pe aceeasi temaBurberry resort 2021: confort și putere

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Hailey Bieber, Winnie Harlow, toate acestea sunt considerate adevărate IT girls pentru vremurile noastre. Cu un stil vestimentar extrem de diferit, cu semnături inedite, acestea prezintă cele mai bune look-uri pe care putem să le adaptăm la garderoba noastră, fiind foarte ușor de reinterpretat.

Gigi Hadid

Gigi este mereu prezentă la fel de fel de prezentări, iar, atunci când vorbim de stilul ei vestimentar, aceasta preferă să combine piese smart casual cu unele simple, mizând foarte mult pe styling. Creația ei preferată? Sacoul oversized, ce nu ar trebui să ne lipsească din garderobă. De asemenea, ne place foarte tare că a mizat pentru o ținută street style pe alb și a combinat totul cu nuanțe nude, ce au mare succes anul acesta.

Bella Hadid

Surorile Hadid au, cu siguranță, unele dintre cele mai bune apariții. Cu un stil vestimentar extrem de diferit, acestea au cucerit atât lumea modei, cât și scena vestimentară street style. Bella este faimoasă pentru că duce fiecare trend la un nivel mult mai mare, dar și lansează multe tendințe. În același timp, ea mizează pe piese clasice și le propune într-un fel unic. Set-urile sunt și ele unele dintre preferatele ei, având mereu un aer effortless chic.

Rosie Huntington-Whiteley

Dacă avem nevoie de o ținută elegantă, atunci clar apelăm la trucurile pe care le are Rosie Huntington-Whiteley. Cu o linie clară, fină, clasică atunci când vine vorba despre alegerea look-urilor sale, Rosie s-a detașat ca reper vestimentar, într-un sens plin de rafinament. Aceasta combină piese simple cu accesorii noi, fresh, venind mereu cu abordări stilate. Având o preferință pentru nuanțele nude și piesele dintr-un material fluid, aceasta ne oferă o altă lecție de eleganță în fotografia de mai jos.

Kendall Jenner

Crescând într-o familia așa faimoasă cum este familia Kardashian, nu ne miră faptul că modelul a vrut să își aducă propria semnătură pe look-urile sale. Aceasta optează de obicei pentru ținute cu un aer casual, ce pot fi foarte ușor recreate, însă, cu un twist senzual. Piesa IT din acest an este jacheta din piele, iar Jenner a combinat-o cu pantaloni din piele și un crop top nude, obținând un look ușor edgy, ce poate fi purtat de oricine.

Winnie Harlow

Spre deosebire de cele enumerate mai sus, Winnie Harlow adoră ținutele sport. Salopete, colanți, deux piece-uri sport, toate acestea fac parte din garderoba faimosului model, ce nu se teme să combine aceste creații cu pantofi cu toc. Bineînțeles, faptul că este extrem de încrezătoare a făcut-o să se remarce rapid, demonstrându-ne mereu că atitudinea contează cel mai mult atunci când vine vorba despre stilul vestimentar.

Hailey Bieber

Modelul reușește să combine piese sport cu unele elegante, așa că nu ne miră să o vedem uneori purtând bluze basic cu sacouri. Bineînțeles, este extrem de atentă la trend-uri, însă mereu propune ținute extrem de ușor de integrat în garderoba oricui. Colanții din latex sunt preferați de aceasta, integrându-i mereu în outfit-uri elegante pentru a le tăia din aerul edgy.