Fashion

Modele de genţi atipice: ce se poartă sezonul acesta!

irina.letitia
March 31, 2019 18:51 PM

Trebuie să recunoaştem că fiecare dintre noi simte din când în când nevoia de un upgrade vestimentar, oricât de bine am stăpâni stilul personal. Dacă nu vrei să intervii masiv asupra garderobei, poţi începe cu un accesoriu statement, cum ar fi o geantă în tendinţele sezonului de primăvară/vară 2019.

Iţi poţi împrospăta vestimentaţia de sezon cu doar câteva piese cheie, iar geanta este una dintre ele. Astăzi vorbim despre tendinţele accesoriilor 2019 şi mai exact, despre genţile atipice pe care le vei regăsi din ce în ce mai des în jur

Geanta bijuterie este unul din modele pe care le poţi adopta şi tu sezonul acesta şi nu doar seara, cum probabil ai obişnuit. Sunt extrem de cool alături de o ţinută casual, purtată la o ieşire de zi în oraş. Mai toate genţile de acest tip sunt de dimensiuni mici, cu broderii, detalii metalice, bijuterii aplicate, mărgele, detalii de lemn.

Geanta de talie este în continuare pe val, însă poţi încerca şi o variantă mai classy decât borsetele pe care le-ai tot întâlnit în ultimul an. Se poartă genţile ultra-mini, astfel că poţi alege o geantă prinsă la curea. Seamănă mai degrabă cu un portofel, implicit nu va fi foarte încăpător, dar dacă eşti obişnuită să nu iei foarte multe obiecte la tine, poate fi un succes!

Dacă îţi plac genţile clutch, încearcă una cu formă atipică, cum ar fi o inimă sau o sferă. Semănă cu primul tip de genţi pe care ţi le-am propus, însă lipsesc detaliile ornamentale.

View this post on Instagram

❤️ #bag #details #paris #PFW #parisfashionweek #pfw2019 #fashionweek #AW19 #style #streetstyle #fashion #designer #mode #moda #fashion #outfitoftheday #ootd #womenswear #photographer ? @chiaraobscura @fashionweek @parisfashionweek #nofreephotos

A post shared by Chiara Marina Grioni (@chiaraobscura) on

Geanta plasă nu ne părăseşte nici în sezonul actual, aşa că o poţi încerca dacă îţi surâde ideea. Sfatul nostru este să o porţi cu un portfard înăuntru sau cu o altă geantă mai mică, pentru evita micile accidente.

La final, avem o vedetă a sezonului estival, geanta din materiale naturale. Modelele propuse de Jacquemus sunt deja faimoase, mai ales cea maxi. Designul ce duce cu gândul la malul mării poate fi aplicat şi în oraş, mai ales dacă vrei să păstrezi mood-ul estival şi în afara vacanţei.