Fashion

Modele de genţi plic must have! Alternative la mult adorata "The Pouch"

irina.letitia
October 17, 2019 22:11 PM

Plecăm de la premisa că ai remarcat această geantă plic, care pare că a cucerit toate fashionistele, bloggeriţele şi vedetele internaţionale. Este vorba despre geanta „The Pouch” de la Bottega Veneta, item-ul cu care brandul italian a revenit extrem de rapid în topul preferinţelor iubitoarelor de modă de pretutindeni.

Modele de genţi plic must have! Alternative la mult adorata „The Pouch”

Aşadar, orice discuţie despre genţi must have în 2019 trebuie să cuprindă şi acest model, o adevărată revelaţie a ultimului an.

Singura problemă este că acest model de plic supradimensionat, ca orice item adorat al momentului, este şi foarte greu de găsit. Cererea este atât de mare, încât poşeta în valoare de 1500 şi până la 8300 de dolari este epuizată din stocurile marilor retaileri de modă.

Aşadar, în lipsa ei, îţi propunem câteva alternative foarte potrivite pentru cele mai cool ţinute de toamnă.

View this post on Instagram

Milan Fashion Week FW 19 @streetrends – ?: @asiatypek #streetstyle #streetwear #streetphotography #streetfashion #photography #womenwithstyle #womenswear #travel #instafashion #instagram #instadaily #instapic #fashionweek #fashionphotography #fashion #fashionblogger #newyork #paris #london #milan @abeautyfeature

A post shared by ? A Beauty Feature (@abeautyfeature) on

Poşete îndrăzneţe, cu logo-uri evidente sau modele clasice, atemporale, toate confirmă ceea ce bănuiam deja: genţile plic, mai ales cele maxi, s-au reîntors în modă!

In galeria foto vei găsi propunerile noastre, ce pot înlocui cu succes geanta de la Bottega Veneta!