Beauty

Modele de machiaj de Valentine's Day, inspirate de vedetele de la Hollywood

nicoleta.ispasescu
January 23, 2019 13:48 PM

”Love is in the air” – Luna iubirii începe îndată și la fel și pregătirile doamnelor și domnișoarelor pentru Valentine’s Day.

Pe lângă ținuta care trebuie să-ți pună în evidență silueta și să fie senzuală, următorul lucru la care ne gândim este machiajul pentru această zi specială.

Fie că ieși în oraș cu partenerul sau va fi noaptea fetelor, tu trebuie să arăți wow.

Machiajul pentru Valentine’s Day ar trebui să fie romantic, luminos, fresh, să îți pună în valoare trăsăturile cele mai apreciate de partenerul tău. Orice ar fi, nu opta pentru un machiaj foarte intens – bărbații sunt mai reticenți la astfel de machiaje, astfel că impresia pe care o vei face va fi opusă față de cea pe care ți-ai dorit-o.

Noi îți propunem câteva modele de machiaj pentru Valentine’s Day, inspirate chiar de la vedetele de la Hollywood.

1. „Fata destul de rea” – Pretty bad (gal)

Este un look destul de fresh și diafan pentru denumirea „badgal”, însă având în vedere că sursa noastră de inspirație este o „badgal”, nici titlul nu putea fi altfel. Rihanna știe, cu siguranță, cum să își pună în evidență trăsăturile, ce-i drept, deosebite, pe care le-a moștenit, prin urmare niciodată nu am văzut-o exagerând cu machiajul. Alegerea ei pentru Valentine’s Day ar fi cu siguranță evidențierea pomeților cu un blush roz pudrat, ruj fuchsia și iluminator, foarte mult iluminator.

2. „Young Hollywood”

De ce să nu aduci glitz & glam-ul la întâlnirea de Valentine’s Day? Umbrele de albastru și violet și buzele roșii sunt o alegere îndrăzneață pentru o femeie la fel de îndrăzneață.

3. ”Smokey-show”

Cu siguranță un smokey eye nu se va demoda niciodată, însă tendințele actuale în materie de make-up ne propun un smokey eyes cu totul aparte. Ce spuneți de un smokey eye grafic roșu?

Puteți opta pentru un ruj nude, așa cum are și Emily Ratajkowski, astfel întreaga atenție va fi îndreptată către machiajul ochilor.

4. Încearcă puțin violet

Nu mai mergeți la sigur cu un machiaj clasic, cu roșu sau roz. Movul este o opțiune interesantă, atât în ceea ce privește fardul de pleoape, cât și pe buze. Așadar, surprindeți-vă iubitul, sau pe cei apropiați, cu această nuanță senzuală.

5. Noul „cat eye”

Fii ca Bella Hadid și îndrăznește să porți o linie dublă de tuș, însă nu uita de plasarea strategică a unor umbre aurii în colțul interior al ochilor, dar și în cel exterior.