Beauty

Modele de manichiura cu gel pentru unghii scurte! Cum să-ți pregătești mâinile pentru Paște 2018

alexandra dutu
April 5, 2018 17:30 PM

Ai gândit în detaliu tot ce ține de pregătirile pentru masa de Paște, însă nu trebuie să uiți nici de tine și de faptul că unghiile sunt cartea de vizită a unei femei. Am găsit pentru tine câteva modele de manichiura cu gel pentru unghii scurte extrem de drăguțe și ușor de realizat.

Pe aceeasi temaTIPS-URI PENTRU UNGHII PERFECTE!

Pregătirile de Paște îți ocupă timp și nu mai ajungi la salon pentru a-ți face manichiura? Nu trebuie să fie asta o problemă pentru tine, căci poți să rezolvi această problemă chiar în intimitatea căminului tău. Ieftin, frumos și rapid! Căci avem pentru tine câteva modele manichiura cu gel pentru unghii scurte super drăguțe.

Unghiile scurte sunt cele mai practice și ușor de întreținut. Deși unghiile scurte nu-ți oferă un spațiu prea mare unde să-ți etalezi creativitatea, ai totuși la îndemână o mulțime de modele drăguțe.

Modele simple, însă de mare efect sunt modelele punctate, cu linii, cu diferite aplicații sau pur și simplu cu lacuri de unghii mai spectaculoase, cu glitter sau diferite irizații (unghiile „unicorn” sau cele cromate).