Fashion

Modele de pantaloni scurţi la modă în 2019

irina.letitia
July 24, 2019 10:00 AM

Sezonul de vară ar putea fi uşor sinonim cu pantalonii scurţi, iar anul acesta avem parte de câteva surprize substanţiale la acest capitol. Aşadar, dacă şi tu eşti fanul acestei piese vestimentare, îţi propunem să vedem care sunt modelele de pantaloni scurţi la modă în 2019!

Modele de pantaloni scurţi la modă în 2019

Deşi vorbim despre un item care este omniprezent în orice sezon sau decadă, anul 2019 ar putea fi cu uşurinţă declarat anul pantalonilor scurţi. Acest lucru se întâmplă deoarece în 2019, această piesă poate altminteri banală a devenit extrem de interesantă, cu o varietate impresionantă de designuri şi datorită acesteia, am introdus-o în aproape toate contextele vieţii, de la birou la petreceri.

Avem parte anul acesta de toate lungimile, culorile, de talie joasă şi înaltă, de pantaloni scurţi strâmţi şi baggy. Să le luăm treptat!

Pantaloni scurţi sport

View this post on Instagram

Rain uniform ??‍♀️??

A post shared by ANAA NADIM SABER (@oursecondskin) on Sep 10, 2018 at 11:43am PDT

Poate că nu ai fi crezut că pantalonii scurţi sport ar putea fi vreodată stylish, însă iată că în 2019 aceştia sunt mai cool ca niciodată. O etapă firească a modei de zi înfluenţată de articolele sportive clasice a fost să aducem în ţinutele cotidiene pantalonii scurţi sport, cu elastic în talie, de tipul celor pe care îi purtam în adolescenţă. Fac o pereche foarte bună cu tenişii, borsetele şi t-shirt-urile scurte pe care le tot vedem în tendinţe în ultima perioadă.

Pantaloni scurţi de cyling

Derivaţi tot din zona activităţilor sportive, pantalonii scurţi de tip biker sunt una din revelaţiile sezonului. Mai pe scurt, colanţii scurţi au devenit must have-ul apariţiilor sexy de vară, dar care demonstrează şi câteva cunoştiinţe solide despre modă. In cazurile ideale, pantalonii scurţi biker se poartă cu piese supradimensionate: Un sacou xxl, o cămaşă masculină purtată pe afară sau un tricou sport larg.

View this post on Instagram

Monday business per usual ???‍♀️???????? #SnappedByHedda

A post shared by Hedvig Sagfjord Opshaug (@hedvigso) on Jul 15, 2019 at 1:02pm PDT

Pantalonii scurţi cu talie înaltă stil paperbag

Unul dintre cele mai bine apreciate modele de pantaloni scurţi ale momentului este „paperbag short-ul” şi reprezintă acel model de pantalon cu talia înaltă şi încreţită. Accentuează perfect talia şi în funcţie de lungimea pe care o alegi, vor lungi silueta, vor subţia piciorul sau după caz, vor masca subtil zonele pe care vrei să le acoperi.

Desigur, pe lângă aceste modele, ai la dispoziţie multe alte opţiuni! Pantalonii scurţi eleganţi, tip costum sunt o idee perfectă pentru ţinutele office estivale, la fel cum cei foarte scurţi, tip slip sunt o alternativă bună pentru vacanţe.

Urmăreşte propunerile noastre de pantaloni scurţi la modă în 2019, în galeria foto!