Beauty

Modele de unghii cu gel de iarnă

A. S.
November 13, 2019 11:46 AM

Modele de unghii cu gel de iarnă sunt într-o multitudine de variante și culori, cu aplicații spectaculoase sau simple și cât mai naturale. Este însă important să alegi ce se porivește stilului tău. iată o selecție de modele de unghii cu gel pentru iarnă:

Modele de unghii cu gel, fie de iarnă sau pentru orice alt anotimp pot fi cu adevărat impresionante și, ca un atu în cazul lor, este și faptul că rezistă cu mult mai mult decât unghiile naturale și chiar decât cele cu ojă semiperamentă. Un dezavantaj al unghiilor cu gel este că, pe termen lung, pot cauza deteriora unghia și pot apărea tot felul de probleme nedorite. Poți să alegi totuși modele de unghii cu gel pentru iarnă sau pentru ocazii speciale, pentru a te bucura de niște unghii spectaculoase.

Modele unghii cu gel de iarnă. Modele de unghii tematice

Printre cele mai apreciate modele de unghii de iarnă sunt cu siguranță cele cu modele tematice, cu fulgi de nea, globulețe, brazi, diverse figuri geometrice, reni sau chiar Moș Crăciun, pentru perioada sărbătorilor. Astfel de modele sunt mult mai reizstente pe unghiile cu gel și necesită o îndemânare aparte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by babysbreath-nail (@babysbreath_nail) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bb.nails.salon on

Citește și: MODELE PENTRU UNGHII MIGDALĂ

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 네일몰 공식 계정 (@nailmall_official) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nail Lumiry (@nail_love_lumiry) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AgnesNails-Stylizacja Paznokci (@agnesnails.stylizacjapaznokci) on

Modele unghii cu gel de iarnă. Auriu, argintiu și glitter

Argintiul, auriul și glitterul în general sunt și ele foarte căutate atunci când vorbim despre modele de unghii cu gel pentru iarnă. Magia sărbătorilor parcă ne determină la cât mai multă strălucire, air acest lucru este valabil și atunci când alegem modele de manichiură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ?????̨?? (@nailsbyclaudunya) on

Citește și: UNGHII CU GEL 2019. MODELE NOI PENTRU ANUL ACESTA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bouf’s Hair & Beauty (@boufshairandbeauty) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hasmik (@hasmik.nails) on

Modele unghii cu gel de iarnă. Modele cu aplicații

Aplicațiile, strasurile, perlele și alte diverse accesorii pentru unghii, cu ajutprul cărora se poate crea o manichiură spectaculoasă se regăsesc adesea printre cerințele celor care optează pentru unghii cu gel în perioada sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă sunt mai sensibile, aceste modele de unghii cu gel de iarnă pot fi o variantă pentru ocaziile speciale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hitta din Nagelterapeut ? (@nagelterapeut.nu) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ENVY (@envybeautyandnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia (@nadia_fashion_nails_art) on

Despre manichiura cu gel

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistența! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manchiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor.

Un alt avantaj pe care îl au unghiile cu gel este uscarea rapidă și menținerea luciului. Oja cu gel nu necesită timp de uscare – lampa folosită de manichiurista ta îți va usca unghiile în mai puțin de 3 secunde – iar culoarea și nuanța strălucitoare nu va deveni fadă în timp, spre deosebire de lacul de unghii normal, care își pierde strălucirea după câteva zile.

Deși lista cu avantaje ar putea continua, ar trebui să te avertizăm că există și câteva dezavantaje ale acestui tip de manichiură.

În primul rând, pentru a realiza această tehnică ai nevoie de o lampă cu UV sau lumină LED, astfel că cel mai probabil va fi nevoie să mergi la un salon cel puțin o dată pe lună, lucru care va implica un cost destul de ridicat. Apoi, dacă manichiura nu este realizată corect și în condiții de igienă ridicată, riscul să te alegi cu o infecție este destul de ridicat. Iar ultimul, dar un important dezavantaj, este faptul că manichiura cu gel este mult mai dificil de curățat decât cea cu ojp obișnuită așadar, în caz că te vei plictisi, cel mai probabil va trebui să mergi la un salon și pentru a scăpa de ea.