Beauty

Modele de unghii cu gel, în trend în 2018! Cele mai noi tendințe pentru primăvara aceasta

alexandra dutu
April 10, 2018 18:17 PM

Când vine vorba despre modă, nu trebuie neglijate nici tendințele în materie de manichiură. Am selectat pentru tine cele mai cool modele de unghii cu gel, în trend în 2018.

Pe aceeasi temaModele de manichiura cu gel pentru unghii scurte! Cum să-ți pregătești mâinile pentru Paște 2018

Modelele de unghii cu gel în tendințe, în primăvara lui 2018, sunt potrivite pentru toate tipurile de unghii: fie că îți place să-ți porți unghiile scurte, fie că le preferi pe cele lungi.

Tendințele anului 2018 în materie de unghii, în această primăvară, sunt dominate de un trend minimalist: mai puțin a devenit mai mult. Simplitatea este ”ingredientul” cheie pentru un nail art reușit, cu care vei capta cu siguranță atenția tuturor.

Modelele florale, care accentuează sfârșitul iernii, sunt și ele în topul preferințelor. Culorile vesele sunt perfecte pentru aceste modele.

Un alt trend major în materie de unghii, în 2018, sunt modelele de unghii în forme geometrice sau linii dure. Triunghiuri așezate pe mijlocul unghiei, dungi trasate parcă la întâmplare sau suprapuneri cool de forme diverse sunt doar câteva dintre alegerile potrivite pentru această primăvară.