Beauty

Modele de unghii la modă în 2020. Ce manichiură ți se potrivește

A. S.
January 3, 2020 09:00 AM

Indiferent de ce modele de unghii sunt la modă în 2020, este bine de subliniat faptul că simplitatea și naturalețea nu au fost anulate. Această tendință este întotdeauna relevantă în toate domeniile industriei modei, indiferent care sunt cele mai la modă unghii 2020. 

Puteți crea unghii frumoase și la modă, fie cu ajutorul unor oje simple, dacă intenționați să schimbați rapid design-ul lor în mod proaspăt, fie folosind ojă semipermanente și ojă cu gel, care vă permit să obțineți unghii perfecte cu un design elegant pentru o lungă perioadă de timp.

Modele manichiură la modă în 2020 – Unghiile albastre

Să nu uităm că nunațele de albastru și variațiuni pe teme inspirate de ocean fac parte din culorile anului 2020. Așa că, pe tot parcursul anului se vor purta cu siguranță modelele de unghii albastre. Așadar, în ceea ce privește culoarea anului 2020 pentru unghii, în centrul atenției vor fi nuanțele de albastru, verde marin, neon, turcoaz, dar și bej și alb nispiu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maëva (@md_ongles) on

Alte nuanțe inspirate de mare și ocean includ negrul adânc și verdele oxigenat, mai rece, gri sau taupe. În ansamblu, este o paletă inspirată de natură și este una atât de variată încât nimeni nu se va simți înstrăinat de o singură alegere de culoare.

Unghiile lungi, stiletto, colorate în nuanțe de albastru, bleu sau turcoaz și cu finisaj lucios arată senzațional.

Manichiură cu simboluri grafice

Probabil ai văzut în ultimul timp acest gen de manichiură: puncte, forme și simboluri desenate cu lac negru pe unghia naturală. Acest tip de manichiură e nepretențioasă și o poți realiza și singură acasă, pe măsura imaginației și a îndemânării tale. Și indiferent de anturajul în care îți faci Revelionul, să nu-ți faci probleme: acest stil e uber-cool!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by МОСКВА, м КУРСКАЯ (@nails_irinamarten) on

Modele manichiură la modă în 2020 – Unghiile cu gel

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de culori și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. Printre avantajele acestui tip de manichiură se numără, în primul rând, rezistența! Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manchiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor.

Modele manichiură la modă 2019- Unghii cu gel
Modele manichiură la modă 2019- Unghii cu gel

Citește și: TRENDURILE ANULUI 2020 ÎN MACHIAJ

Modele manichiură la modă în 2020 – Camel dream

Camel, taupe, cafea cu lapte… oricum ai denumi această familie de nuanțe, adevărul e că arată la fel de minunat pe unghii. În plus, dacă îți faci unghiile scurte și cu gel de această culoare, poți să uiți programarea la manichiură pentru cel puțin două săptămâni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Іринка✨ (@iriska._.nail) on

Manichiura roșie claiscă

Roșul clasic, dar și roșul picant sunt dintre cele mai ”îndrăznețe” culori ale anului 2020. Nuanța de roșu picant este perfectă pentru a adăuga un plus de dramă și emoție oricărui look. Fie că vorbim de make-up, manichiură sau vestimentație, chili pepper e o culoare must-have a sezonului.

Modele manichiură la modă în 2020- Manichiura roșie
Manichiura roșie- printre cele mai apreciate modele de manichiură la modă în 2020

In plus, indiferent ce modele de manichiură se vor purta în 2020, dacă dorim să evităm modelele deja clișeice, pe care le remarcăm neobosit sezon după sezon, Instagramul este sursa perfectă de inspirație.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NailFetishh✨ (@nailfetishh) on