Beauty

Modele de unghii negre, în trend în 2019

ioana pana
June 11, 2019 13:33 PM

Unghiile negre sunt un reper de eleganță și rafinament în ceea ce privește manichiura unei femei. Totuși, pe parcursul ultimelor sezoane atenția nu a mai fost concentrată asupra lor: trendurile au venit și au trecut.

Pe aceeasi temaUnghii de vară! Cele mai frumoase modele

Modele de unghii negre, în trend în 2019

Iar acum simțim nevoia să ne întoarcem la origini. Și ca de obicei, nu găsim nicio tendință la fel cum am lăsat-o în urmă cu câțiva ani; sezonul acesta, oja neagră este pusă în valoare și în alte moduri dincolo de „all-black” nails.

Iată care sunt tendințele în materie de unghii negre în 2019 în GALERIA FOTO de mai sus.

Galaxy Nails

Sclipiciul este un trend major în tot ce înseamnă fashion& beauty anul acesta, deci de ce ar fi diferit în cazul nail-art-ului? Fie că optați pentru un model complet negru cu sclipici, fie pentru ceva mai modernist, ca în imagine, galaxy nails vă vor scoate din anonimat sezonul acesta.

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Unghii cu imprimeu

Unghiile cu imprimeu sunt din ce în ce mai populare. Tehnicile de a le obține variază în funcție de complexitatea printului, spre exemplu cele cu inimi pot fi desenate, însă cele cu monogramă, asemenea celui din imagine, sunt obținute cu ajutorul unui șablon sau unui apțipild.

Citește și: Manichiura clasică, pas cu pas! Trucuri pentru unghii

French

French-ul alb aparține unei ere depășite cu mult timp în urmă, făcând loc altor non-culori să preia ștafeta. Putem adăuga și alte elemente geometrice minimaliste în aceeași notă, pentru un plus de originalitate.

Citește și: Modele pentru unghii scurte cu oja semipermanenta

Negrul mat

Poate una dintre cele mai bune opțiuni de în materie de nuanțe când vine vorba de manichiura mată este negrul. Când se adaugă un model cu ojă lucioasă pe deasupra, efectul va fi unul spectaculos.

Citește și: Modele de unghii simple și elegante! Cele mai frumoase idei